adscode
adscode

Surface Book’a rakip geliyor

Huawei, Microsoft’un popüler 2si 1 arada cihazlarına rakip olacak yeni bir cihaz geliştiriyor. Surface Book’u zorlayacak bu cihaz, MWC 2016’da tanıtılacak.

Surface Book’a rakip geliyor
Bilim Teknoloji
Microsoft, yeni 2si 1 arada Surface cihazlarıyla teknoloji dünyasında yeni bir trend başlattı. Surface Book ve Surface Pro’nun yakaladığı başarıyla birlikte adeta yeni bir cihaz türü ortaya çıktı. Bu yeni trende ayak uyduran firmalara çok yakında Huawei de katılabilir. Firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgiler, şirketin Surface Book’a rakip olacak yeni bir 2si 1 arada tablet/laptop hibriti üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Gelen bilgilere göre Huawei bu alandaki ilk denemesi olan 2si 1 arada cihazını önümüzdeki hafta Barselona’da düzenlenecek Mobile World Congress 2016 (MWC 2016)’da tanıtabilir. Şirket CEO’su Yu Chengdong’un sosyal medyada paylaştığı yeni mesaj da böylesi bir cihazın çok yakında tanıtılacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi. Matebook adını taşıdığı söylenen bu yeni cihaz, laptopa dönüşebilen bir tablet olacak. Bu yeni tablet Microsoft’un bu alandaki dominasyonunu sona erdirebilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)