adscode
adscode

TAFE TÜRKİYE ATY Akademi açılıyor

Avustralya’nın saygın devlet yüksek okulu TAFE, iki yıllık İngilizce ön lisans programlarıyla Türkiye’de

TAFE TÜRKİYE ATY Akademi açılıyor
Eğitim
Avustralya’nın en büyük yüksek eğitim kurumlarından biri olan TAFE’in Türkiye’deki ilk akademisi, Avusturalya Büyükelçisi James Larsen’in konutunda verilen bir davet ile tanıtıldı.

Avustralya’nın en büyük yüksek eğitim kurumlarından biri olan TAFE, her sene 500 binden fazla öğrencisi, 50 binden fazla öğretim üyesiyle, 130 yerleşkesinde uluslararası ön lisans, üniversite lisans ve lisans üstü düzeylerde 1200’ü aşkın alanda eğitim veriyor.
İki yıllık İngilizce ön lisans programları ile TAFE TR UNI adıyla Türkiye’ye giren TAFE, Avustralya Büyükelçisi James Larsen’in konutunda verilen bir davet ile tanıtıldı. Larsen, konuşmasında Avustralya Hükümeti temsilcisi olarak oluşumu yüzde 100 desteklediğini vurguladı. Güney yarım kürenin en büyük yüksek eğitim kurumu olarak bilinen TAFE, Türkiye’de hem Türk hem de uluslararası öğrencilere eğitim vermeye başlıyor.

Eğitime İstanbul’da başla Sydney’de tamamla
TAFE’in Türkiye’de verilecek eğitimlerinden mezun olan öğrenciler Avustralya’da eğitim gören öğrencilerin aldığı uluslararası itibar gören ve tercih edilen Avustralya Devlet Eğitim kurumu TAFE NSW ile aynı önlisans diplomalarını alacaklar.
TAFE Türkiye’de isteyen öğrenciler Ön Lisans/Diploma programlarının tümünü Türkiye de tamamlayabilecekleri gibi isteyen öğrenciler, öğrenci vize koşullarını sağladıkları taktirde eğitimlerini istedikleri bölümde Avsutralya’da devam edebilecekler. Diplomalarıyla, Avustralya veya başka ülkelerdeki uluslararası üniversitelerin lisans programlarına garantili geçiş hakkı kazanacaklar. Avustralya’da lisans tamamlayan öğrenciler 2 yıl çalışma vizesi alabilecekleri gibi, gereken koşulları sağladıkları takdirde, göçmenliğe başvurma hakkını da elde edebilecekler. Ögrencilere ayrıca eğitimleri süresince Türkiye, Avrupa ve Avustralya’da ücretli veya ücretsiz staj olanakları sağlanabilecek.

İki yıllık ilk fakülte: Turizm, Ağırlama ve Etkinlik Yönetimini Fakültesi
ATY AKADEMİ


TAFE, ilk okulunu etkinlik ve organizasyon sektöründe 25’nci yılını kutlayan ATY Events ile birlikte hayata geçiriyor: Turizm, Ağırlama ve Etkinlik Yönetimini Fakültesi ATY Akademi.
Sektördeki deneyimlerini bundan böyle yerli ve uluslararası öğrencilerin eğitimi için kullanmak üzere TAFE TR ile bir araya gelen ATY Events, eğitimleri 12 bin metrekarelik şirket yerleşkesinde verecek. TAFE TR ATY Akademi ile gençler deneyimli öğretim üyeleri ile Avustralya’daki eğitim müfredatının aynısı görecekler. Etkinlik sektörünün önde gelenlerinin ödüllendirildiği ACE Of M.I.C.E’da bu yıl En İyi Sahne Tasarımı Ödülü’nü alan ATY Events’de yapılacak eğitimler teorinin yanında uygulamalı gerçekleştirilecek. Böylece öğrenciler, gerçek etkinliklerde görev alıp, gerçek müşterilerle yüz yüze gelme şansına sahip olacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)