adscode
adscode

TED Okullarına personel alımı

Türk Eğitim Derneği okullarında 2021-2022 eğitim öğretim yılı için persone alımı yapacak.

TED Okullarına personel alımı
Okullardan Haberler

Türk Eğitim Derneği (TED) Okullarında 2021-2022 eğitim öğretim yılında görevlendirilmek üzere “Eğitim Yöneticileri & Öğretmenler” alınacak.

TED Okullarının müdür, müdür yardımcısı, öğretmen ve uzman alımları Türk Eğitim Derneği İnsan Kaynakları Sistemi üzerinden yürütülmektedir.

Türk Eğitim Derneği İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi sürekli açık bir sistemdir.
Müdür, müdür yardımcısı, öğretmen ve uzman başvurularının, web sayfası üzerinden İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi aracılığı ile yapılması gerekmektedir. Şahsen, faks, posta ya da e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmez.
Başvuru yapan adayların değerlendirmeye alınabilmeleri için, MEB tarafından belirlenen alanında atanmaya uygun niteliklere sahip olmaları gerekir.
TED Ankara Koleji’ne başvuru yapmak isteyen adaylar http://www.tedankara.k12.tr adresinden, TED İstanbul Koleji’ne başvuru yapmak isteyen adaylar ise http://www.tedistanbul.k12.tr adresinden başvurularını yapabilirler.
Bir sonraki eğitim öğretim yılı için yazılı sınav ve mülakatlar, Şubat-Haziran ayları içerisinde gerçekleştirilmektedir.
Başvuru formunun doldurulmuş olması nedeniyle Türk Eğitim Derneği istihdam ile ilgili herhangi bir taahhütte bulunmuş sayılamaz.

Başvurular gizli tutulacaktır.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)