adscode
adscode

“Teknoloji’ye Bağlan Ama Bağımlı Olma”

12 Kasım Pazar günü gerçekleşen olan Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nda Era Okulları, Yeşilay’a destek vererek teknoloji bağımlılığına farkındalık oluşturmak için koştu.

“Teknoloji’ye Bağlan Ama Bağımlı Olma”
Okullardan Haberler
“Teknoloji’ye Bağlan ama Bağımlı Olma” diyerek teknolojinin zararlarına dikkat çeken olan Era Okulları öğretmen ve öğrencileri tüm dünyada teknolojinin zararları hakkında farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır.

Teknolojinin insana sağlamış olduğu sayısız fayda ile birlikte kontrolsüz kullanımı da büyük sorunları beraberinde getirmektedir. Özellikle çocuklarda ve gençlerde bu durum; düşünce süreçlerinde bozulma, sosyal gelişimde gerileme, özgüven düşüklüğü, yüksek sosyal kaygı düzeyi ve saldırganlık eğilimi gibi birçok zararları da beraberinde getirmektedir. Era Okulları özellikle çocukların ve gençlerin; teknolojiyi amaç olarak değil araç olarak gören, teknolojiden hayatının her alanında faydalanan ama bu aşamada sınırlarını da bilen bireyler olarak yetişmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.

Era Okulları Yeşilay’ın Teknoloji Bağımlılığı konusundaki çalışmalarına destek vererek bu konuda hem bir farkındalık oluşturmak hem de teknolojinin faydalarını ve zararlarını bilen daha bilinçli bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu bağlamda VODAFONE 39. İstanbul Maratonun’da “TEKNOLOJİYE BAĞLAN AMA BAĞIMLI OLMA” sloganıyla  teknolojiye evet ama teknoloji bağımlılığına hayır demiştir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)