adscode
adscode

TEOG'LA Yüzde 100 Uyumlu Başarı!

Doğa Koleji, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı.

TEOG'LA Yüzde 100 Uyumlu Başarı!
Özel Okullar
Yaklaşık 1 milyon 287 bin öğrencinin iyi bir liseye girmek için yarıştığı TEOG ortak sınavlarının ilkinin sonuçları açıklandı.

Son 4 yıldır SBS'de en başarılı okul olan Doğa Koleji, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı. TEOG'da tüm sorulara doğru veya 1 yanlış cevap veren öğrenci başarısını bu yıl yüzde 30 arttırdı.

SBS'den sonra TEOG'da başarıyı yakalayan Doğa Koleji, öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) belirlediği müfredatla yüzde 100 uyumlu sorularla sınava hazırlıyor.
 
Öğrencilerin lise yarışının ilk etabı sonlandı. Geçtiğimiz yıllarda başarısıyla göz dolduran Doğa Koleji bu yılda kırılması zor bir rekora imza attı. Ortaokulda uygulanan, öğrencilerin akademik gelişiminin yanı sıra kişisel gelişimlerini de ortaya çıkaran, SOES (Student Oriented Education System) ile eğitim gören Doğa Koleji’ndeki öğrenciler, SBS'deki başarılarını TEOG'da da sürdürüyor. 
 
Doğa Koleji Genel Müdür Yardımcısı Ömer Suat Gündoğdu, TEOG'daki başarının sırrını ; "Özellikle sekizinci sınıf öğrencilerimizin, bu sınava hazırlanmaları için kullandığımız yaprak testler, deneme sınavları, soru bankaları ve ders anlatım kitaplarımız var. Bunlar tamamen TEOG'da çıkan sorular analiz edilerek Doğa Koleji öğretmenleri tarafından hazırlanıyor. Kasım ayında uygulanan ortak sınavlara giren öğrencilerimiz uzman öğretmen kadromuz tarafından hazırlanan soruların benzer ve aynı olanlarıyla karşılaştı" sözleriyle açıkladı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)