adscode
adscode

TEVİTÖL Gelecek Kampı İçin Geri Sayım Başladı

TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi’nin (TEVİTÖL) büyük ilgi gören özel projesi Gelecek Kampı’nın bu yılki kayıtları başladı.

TEVİTÖL Gelecek Kampı İçin Geri Sayım Başladı
Eğitim Vitrini
Türkiye’de üstün ve özel yetenekli çocukların öğrenim görebildiği tek okul olan TEVİTÖL tarafından gençlerin gelecek planlarını desteklemek ve mesleki eğilimlerini ortaya çıkarmak amacıyla hayata geçirilen Gelecek Kampı’nın bu yılki kayıtları başladı. İlk kez 2015 yılında gerçekleştirilen ve daha ilk yılında kurumsal sosyal sorumluluk ödülüne layık görülen TEVİTÖL Gelecek Kampı, kapsamı ve programıyla alanında tek olma özelliği taşıyor.
 
Lise Hazırlık, 9,10, 11. ve 12. sınıflarda okuyan sınırlı sayıda öğrencinin yararlanabileceği TEVİTÖL Gelecek Kampı 2016 yazında 1 haftalık dönemler halinde, 5 farklı tarih seçeneği ile gerçekleştirilecek. Yatılı olarak Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yer alan TEVİTÖL kampüsünde düzenlenecek kampın, 1. Dönemi 10-16 Temmuz, 2. Dönemi 17-23 Temmuz, 3. Dönemi 24 Temmuz- 30 Temmuz, 4. Dönemi 31 Temmuz-6 Ağustos, 5. Dönemi ise 7-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.
 
Öğrencilere mesleki eğilimlerini keşfederken aynı zamanda eğitici ve öğretici aktivitelerle de eğitim sisteminin sunamadığı olanaklardan faydalanma imkanı sunan TEVİTÖL Gelecek Kampı, geçen yıl oldukça büyük bir ilgi gördü. Bir yandan kariyerleriyle ilgili önemli kararları alırken bir yandan da unutulmaz bir tatil geçiren gençler, TEVİTÖL Gelecek Kampı sonrası geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyebilme imkanı elde ediyor.
Bu yıl toplamda 200 kişinin kabul edileceği TEVİTÖL Gelecek Kampı için bireysel kayıtlar www.gelecekkampi.org adresinden online olarak yapılabiliyor. Bu yıl bir haftalık kamp ücreti 3.000 TL olarak belirlendi.
 
TEVİTÖL’den daha fazla sayıda üstün yetenekli ve maddi olanakları sınırlı çocuğun faydalanması yönünde kaynak oluşturma amacıyla geliştirilen ve ilk yıl Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin işbirliği ile düzenlenen “TEVİTÖL Gelecek Kampı” projesi Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından düzenlenen ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Ödülleri’nde Yenilikçilik Ödülü’ne layık görülmüştü.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)