adscode
adscode

THY A.O. Büro Memuru Çalışma Arkadaşları Arıyor

"Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları 2015 yılı boyunca binlerce kişiye iş imkanı sağlamış ve birçok kişiyi işe almaya da devam etmektedir"

THY A.O. Büro Memuru Çalışma Arkadaşları Arıyor
Türkiye'den Haberler
Özellikle alımlarını profesyonel kişilerle yapmakta olan THY, alım konusunda birçok şart öne sürmektedir. Kısa zamanda birçok kişiye iş vermiş olan Türk Hava Yolları bu seferde büro memuru alımı yapacaktır. Büro memuru olarak çalıştıracağı personeline de iyi bakacak olan THY alım konusunda ise bir sayı vermemiştir. 

Türk Hava Yolları büro memuru alımı birçok aranan nitelik sonucunda yapılacaktır. Bu sebepten dolayı bu aşağıda vereceğimiz şartların kesin suret ile yerine getirilmesi gerekmektedir. Aksi halde yapılan başvurular kesinlikle geçersiz olacaktır.

- Türk vatandaşı olmak,
- 1985 – 1994 arasında olmak,
- Adli sicil kaydı olmamak,
- Erkek adaylar için askerlikten muaf olmak,
- Üniversite mezunu,
- Tercihen tecrübeli kişiler alınmaktadır. 

Türk Hava Yolları büro memuru alımı bu şartlar altında yapılacak olup bunlar haricinde de birçok şart bulunmaktadır. Diğer şartlar ise adayların başvuru esnasında adaylara verilecektir. Fakat bunları sağlayan her aday başvuruda bulunabilir ve muhtemelen başvurusu kabul olur. Yukarıda verdiğimiz ilan hakkında bilgi sahibi olmak ve başvuruda bulunmak isterseniz aşağıda verdiğimiz link adresimizi kullanabilirsiniz.

https://www4.thy.com/cv/cvCabin.jsf

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)