adscode
adscode

Tink’te birinci ön kayıt dönemi başladı

Tink - Teknoloji ve İnsan Kolejleri’nde birinci ön kayıt dönemi başladı.

Tink’te birinci ön kayıt dönemi başladı
Okullardan Haberler
Birinci ön kayıt işlemleri 27 Haziran- 1 Temmuz tarihleri arasında, ilk kesin kayıt dönemi ise 2-3 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Tink yöneticileri, 30 Haziran Cumartesi günü veliler ve öğrencilerden gelen soruları yanıtlamak ve Tink’i tanıtmak üzere 2 ayrı seanstan oluşan bir tanıtım günü düzenleyecek.

Geleceğin teknoloji okuryazarlarını ve girişimcilerini yetiştirmek amacıyla 2017 - 2018 eğitim öğretim yılında kapılarını açan Teknoloji ve İnsan Kolejleri’nde, LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından birinci ön kayıt dönemi başladı. 27 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında birinci ön kayıt işlemlerinin yapılacağı Tink’te taban puanı 345 olarak belirlenirken, ilk kesin kayıt dönemi tarihleri ise 2-3 Temmuz olarak açıklandı.

Teknolojiyi tüketen değil, üretmeyi bilen, girişimci, hızlı adapte olabilen, nitelikli bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Teknoloji ve İnsan Kolejleri, LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından hazırlık sınıfı kontenjanını da 48 öğrenci olarak belirledi.

Tink, 30 Haziran Cumartesi günü düzenleyeceği lise tanıtım günü ile de öğrenci ve velilere kapılarını açmaya hazır. Tanıtım gününde, Teknoloji ve İnsan Koleji Yöneticileri Tekin Baransel, Özlem Akarsu ve Orhan Akşahin, Tink hakkındaki genel bilgileri aktarırken, öğrenci ve velilerden gelecek olan tüm sorulara da yanıt verecekler.

Tink lise tanıtım günü, 30 Haziran Cumartesi, birinci seans saat 10.00 ve ikinci seans saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)