adscode
adscode

TÜBİTAK Başkanlığı'na yeniden Hasan Mandal atandı

TÜBİTAK Başkanlığı'na yeniden Hasan Mandal atanırken, yönetim kuruluna ise Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci getirildi.

TÜBİTAK Başkanlığı'na yeniden Hasan Mandal atandı
Eğitim
Güncelleme : 22-Feb-22 10:50
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığına (TÜBİTAK) Prof. Dr. Hasan Mandal'ın yeniden atanmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre kurumun Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Mehmet İhsan Taşer, Lütfü Haluk Bayraktar, Cemal Şeref Oğuzhan Öztürk, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. Mehmet Bulut getirildi.

Twitter hesabından teşekkür mesajı yayınlayan Hasan Mandal, "Sn. Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle TÜBİTAK Başkanlığı görevine yeniden atandım. Beni bu göreve tekrar layık gören Sn. Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’a ve @TCSanayi Bakanımız Sn. @varank'a şükranlarımı sunuyorum. TÜBİTAK çatısı altında ülkemiz için bilim, teknoloji ve yenilik eksenli çığır açıcı çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edecek; birlikte çalışmaya, birlikte geliştirmeye ve birlikte başarmaya devam edeceğiz…" dedi.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)