adscode
adscode

Türk Eğitim Derneği 19. Millî Eğitim Şûrası İçin Önerilerini Açıkladı

Türk Eğitim Derneği’nin düşünce kuruluşu olan TEDMEM,“19. Millî Eğitim Şûrasına İlişkin Değerlendirmeler” adlı çalışmasını yayımladı. Söz konusu rapora TEDMEM’in web sitesinden ulaşmak mümkün.

Türk Eğitim Derneği 19. Millî Eğitim Şûrası İçin Önerilerini Açıkladı
Vakıf ve Dernekler
2 Aralık 2014 tarihinde Antalya’da başlayan ve 5 gün sürecek olan "19. Milli Eğitim Şûrası" öncesinde TEDMEM, Şûra ile ilgili görüş ve önerilerini “19. Millî Eğitim Şûrasına İlişkin Değerlendirmeler” adlı raporda topladı. Şûra’daki tartışmalara ışık tutması hedefiyle hazırlanan raporun özel ihtisas komisyonları hazırlık çalışmaları ve bunlara ilişkin sonuç raporlarına yönelik TEDMEM’in görüş ve önerilerini içeriyor.

Şûraya hazırlık amacıyla yapılan çalışmada, 18. Milli Eğitim Şûra sonuçlarının pratiğe ne kadar yansıdığı ele alındı. İkinci olarak ise, bu senenin gündem konuları olan Öğretim Programları ve Haftalık Ders Çizelgeleri, Öğretmen Niteliğinin Artırılması, Eğitim Yöneticilerinin Niteliğinin Artırılması ve Okul Güvenliği başlıklarına dair değerlendirmelere ve önerilere yer verildi.

Raporda Öğretim Programları ve Haftalık Ders Çizelgeleri, Öğretmen Niteliğinin Artırılması, Eğitim Yöneticilerinin Niteliğinin Artırılması, Okul Güvenliği konu başlıkları masaya yatırıldı. “19. Millî Eğitim Şûrasına İlişkin Değerlendirmeler” başlıklı RAPORUN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)