adscode
adscode

​Türk Eğitim Derneği'nden Somalı çocuklara 23 Nisan sürprizi!

Somalı çocuklar, Soma faciasından sonra bölgede ilk kez yapılacak olan şenlikle, coşku ve sevinç dolu bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaşayacak.

​Türk Eğitim Derneği'nden Somalı çocuklara 23 Nisan sürprizi!
Eğitim
Türk Eğitim Derneği tarafından düzenlenecek “TED Soma 23 Nisan Çocuk Şenliği”nde konserden sinemaya çeşitli gösteriler ve etkinlikler çocukların hayatına renk katacak.

Soma’da yaşanan maden faciasının ardından başlattığı “Soma’ya El Ver” kampanyasıyla bölgedeki mağdur çocuklardan burs desteğini esirgemeyen ve aynı zamanda çocuklar için psiko-sosyal destek hizmetleri, gelişim düzeylerine uygun akademik ve kişisel gelişim olanakları ile birçok etkinlik ve çalışmalar düzenleyen Türk Eğitim Derneği, şimdi de facianın ardından bölgede ilk kez yapılması planlanan 23 Nisan şenliği için hazırlıklara başladı.

İlçedeki tüm çocukların katılımıyla Bülent Ecevit Parkı’nda gerçekleşecek olan “TED Soma 23 Nisan Çocuk Şenliği” ile Soma’da balon ve bayraklar eşliğinde, gün boyunca coşku, barış ve sevinç dolu bir ortam hakim olacak. Konser ve gösterilerin düzenleneceği bu özel günde, Türk Eğitim Derneği’nin tam eğitim burslu üniversite öğrencileri tarafından, şenlik alanında gün boyunca sanat ve sporla ilgili çeşitli etkinlikler yapılacak.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)