adscode
adscode

Türkiyenin Yeni Şikayet Merkezi Kuruldu

Türkiye genelinde pek çok insan birçok firmayla sorun yaşıyor bazı firmalar ise işini yapmıyor bu yüzden şikayet merkezi sitesi kuruldu.

 Türkiyenin Yeni Şikayet Merkezi Kuruldu
Türkiye'den Haberler
Türkiye genelinde pek çok insan birçok firmayla sorun yaşıyor bazı firmalar ise işini yapmıyor buyüzden şikayet merkezi sitesi kuruldu. Birçok firmalar hakkında bilgiler bulunan site Türkiyeye şikayet var hizmeti vermektedir. Buyüzden sizde firmalarla sorun yaşıyorsanız şikayetlerinizi şikayet sitesinde dile getirebilirsiniz.

Sitede sadece firmalar değil özellikle otellerde eklenmiştir otel şikayetiniz var ise otel şikayetleride yazabilirsiniz. Pek çok insan gittigi otelde tatil yaparken birçok sorunlarla karşılaşabiliyor otel çalışanlarının ilgisizliginden temizlik sorunları gibi sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Buyüzden bizde şikayetlerinizi duyurabilmeniz için şikayet var olarak sitemizi yaptık sizlere en iyi hizmeti verebilmek için ekiplerimiz çalışmaktadır. Herhangi sorunlarınız ve istekleriniz için iletişim bölümünden mail atabilirsiniz.

Şikayet var yazarken yazım hatalarına dikkaet ederek firma bilgisi ver aldıgınız ürün varsa ürün kodunu yazarsanız firmalar size daha kolay ulaşacaktır. Firmalar yazdığınız şikayetler için mutlaka size ulaşacaklardır. Sikayetmerkezi.com sizlerin daha güvenli şekilde tatil daha güvenli firmaların hangilerini olduğunu vurgulamak için kurulmuştur.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)