adscode
adscode

TÜZDEV’den çocuklara yaz kampı

TÜZDEV'in 21-25 Ağustos'ta yapacağı kampta, 10-14 yaş grubu çocuklar için ahşaptan havacılığa 10 farklı atölye ile tüm gün uygulamalı eğitim verilecek.

TÜZDEV’den çocuklara yaz kampı
Eğitim
Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV), 10-14 yaş grubu çocuklar için İstanbul’da yaz kampı düzenliyor.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, 21-25 Ağustos'ta yapılacak organizasyon ile çocuklar eğlenceli bir kamp deneyiminin yanı sıra ahşaptan havacılığa 10 farklı atölye ile tüm gün uygulamalı eğitim fırsatı bulacaklar. Kampın eğitim danışmanlığını ise Dr. İsmail Tombuloğlu üstlenecek.

TÜZDEV Genel Başkanı Opr. Dr. Kemal Tekden, atölyelerin en fazla 15 kişi olacak şekilde düzenleneceğini, çocukların otel içinde, spor alanlarında ve otel çevresindeki güvenli ormanlık alanda gezi, gözlem, eğitim ve eğlencenin bir arada olacağı şekilde vakit geçireceklerini belirtti.

Her gece astronomi derslerinin yapılacağını kaydeden Tekden, "Çocuklarımız ayrıca havuz imkanından faydalanabilecek, beş yıldızlı otelde eğitim kampı geçirecekler. Bir yandan uzman eğitimciler ve danışman akademisyenler eşliğinde disiplinli şekilde 24 saati değerlendirecekler diğer yandan da Türkiye’nin her yerinden yeni arkadaşlar edinecekler." ifadelerini kullandı.

Yaz kampı ile öğrencilerin tek başına sorumluluk alabilmeleri ve sosyalleşmelerini sağlamayı amaçladıklarına dikkati çeken Tekden, "Çocuklarımız yaz tatilini hem eğlenerek hem öğrenerek geçirecekler. Yapılan etkinliklerle yenilikçi düşünme alışkanlığı kazanırken, liderlik ve girişimcilik özelliklerini geliştirecekler." değerlendirmesini yaptı.

Kampta, ahşap, zeka-akıl oyunları, kağıt oyunları, oyun ve fiziksel etkinlikler, astronomi, havacılık ve roket, eğlenceli bilim, botanik, doğayı keşfediyorum, oryantiring/liderlik, değerler, robotik, yaratıcılık konularında atölye çalışması yapılacak.

Kamplarla ilgili bilgi almak isteyenlerin TÜZDEV İstanbul Genel Merkezi’nin yanı sıra Ankara ve Kayseri temsilcilikleri ile "iletisim@tuzdev.org" adresine başvurabilecekleri belirtildi.


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)