adscode
adscode

Uçan Arabanın Mucidiyle Tanışın

​MCT Danışmanlık’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Pazarlama Zirvesi”, bu yıl dünyaca ünlü konukları ile katılımcıları geleceği yaratmaya davet ediyor.

Uçan Arabanın Mucidiyle Tanışın
Türkiye'den Haberler
Bu yıl “Change The Game” konseptiyle 15’inci kez düzenlenecek olan Pazarlama Zirvesi, dünyanın en iyi düşünürlerini ve girişimcilerini İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir araya getiriyor. Zirvenin sürprizleri arasında uçan arabanın mucidi Slovakyalı mühendis Stefan Klein gibi isimler yer alıyor.

Her yıl pazarlama sektöründe binlerce profesyoneli bir araya getiren Pazarlama Zirvesi, bu yıl tüm kuralları yıkmaya ve kökünden değiştirmeye hazırlanıyor. 3-4 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul’da 15’incisi düzenlenecek olan Pazarlama Zirvesi’nin bu yılki teması “Change The Game”. Bu tema aynı zamanda bu yılki Konferans Başkanı Peter Fisk’in yakında raflarda yerini alacak olan “Gamechanger” adlı kitabına ilham veren ve oyunu değiştirmek için gerekli 10 fikri kapsıyor. 
Pazarlama Zirvesi’nin bu yılki en önemli sürprizlerinden biri de zirvede bu yıl ilk kez Türk inovasyon fikirlerinin en iyileri seçilecek olması. Zirvenin ikinci gününde yapılacak olan “Game Changers Turkey Ödül Töreni” ile yerel düzeyde fark yaratan ve kazanan işletme ve markalar, katılımcılarla buluşacak.
“Oyunu değiştirenler” arasındaki yerinizi alın

Bu yıl zirveye katılanlar kuralları yıkacak, sınırları yeniden tanımlayacak ve kendi vizyonlarındaki geleceği yaratacaklar. Zirvenin bu yılki konuşmacıları herkesi “oyunu değiştirmeye” davet ediyor.

Örneğin Whitney Johnson vizyonunuzu genişletme, Niraj Dawar müşterileriniz gibi düşünme, Marty Neumeier markanızı yeniden düşünme, Ramon Vullings fikirlerinizi değiştirme ve Joeri Van den Bergh hikayenizi yeni yöntemlerle anlatma üzerine konuşacak. Navi Radjou dünyayı ters yüz edecek, Ross Dawson ise dünyaya tekrar bağlanmanızı sağlayacak, Tara Swart beyninizdeki kodları değiştirirken Rita Clifton etkinizi dönüştürecek. Zirvenin en ilham verici isimlerinden biriyse uçan arabanın mucidi Slovakyalı mühendis Stefan Klein olacak.

Uçan arabanın mucidiyle tanışın

Stefan Klein, son 20 yılını uçan araba hayaline adadı. Klein şu aralar AeroMobil 3.0’ın prototipi üzerinde çalışıyor. Araç 2 kişi kapasiteli ve havada 700, karada ise 500 kilometreye kadar yol gidebiliyor. 100 beygir gücündeki uçan araç, karada saatte 160, havada saatte 200 kilometre hıza ulaşıyor. Araç havalanabilmek için saatte 130 kilometre hıza ihtiyaç duyuyor. Brisa sponsorluğunda zirveye katılacak olan Stefan Klein, yeni bir piyasa oluşturarak teknik ve ticari açıdan hayalini nasıl gerçeğe dönüştürdüğünü anlatacak.

Y Kuşağı uzmanı Pazarlama Zirvesi’nde

ABD, Belçika, Hollanda ve Birleşik Krallık’ta ofisleri bulunan ve yeni nesil araştırma şirketi InSites Consulting’in kurucu ortaklarından biri olan Joeri Van den Bergh, çocuklara, gençlere ve genç yetişkinlere yönelik markalaşma, pazarlama ve reklamcılık alanlarında önemli deneyimlere sahip. Joeri Van den Bergh’in çalıştığı markalar arasında; Heinz, Vodafone, PepsiCo, MTV Networks, Sony, AB InBev, Skype, Heineken ve Coca-Cola gibi küresel isimler yer alıyor. Son kitabı ‘‘How Cool Brands Stay Hot’’ yakın zamanda, American Marketing Association’dan ‘‘Pazarlama Dalında En İyi Kitap’’ ve Expert Marketer’dan ‘‘Yılın Pazarlama Kitabı’’ ödülünü aldı.

Tutumlu pazarlama stratejilerini teorinin sahibinden dinleyin

Stratejist ve Liderlik Uzmanı Navi Radjou daha düşük maliyetle daha fazla müşteri değerini birlikte yaratma sanatı olan “Tutumlu Pazarlama” konusunda çalışmalar yürütüyor. Silikon Vadisi’nde yaşayan, inovasyon ve liderlik stratejisi uzmanı Navi Radjou, aynı zamanda Cambridge Üniversitesi Judge İşletme Okulu’nda Öğretim Üyesi ve Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Üyesi’dir. 2013 yılında inovasyon üzerine nasıl düşündüğümüzü ve inovasyonu nasıl uyguladığımızı yeniden şekillendiren yönetim düşünürlerine verilen prestijli Thinkers50 İnovasyon Ödülü’nün hem Hint hem de küresel versiyonunu alan Radjou, ayrıca kitabı ‘‘Jugaad Innovation’’ ile 2013 Thinkers50 CK Prahalad Yenilikçi Fikir Ödülü’nde finale kaldı.

Markalaştırma duayeni zirvede olacak

Campaign dergisinin ‘‘Markalaştırma Duayeni’’, Financial Times’ın ‘‘Marka Gurusu’’ ve Daily Telegraph’ın ‘‘Markalara Öncülük Eden Marka’’ olarak tanımladığı Rita Clifton, tüm sektörlerde, yeni kurulmuş ulusal firmalardan küresel çaplı köklü kurumlara kadar birçok öndevgelen şirkette marka stratejisi alanında görev yaptı. Son 75 yılın reklamcılık, medya ve pazarlama alanlarında 75 Başarılı Kadın (Women of Acheivement) arasında gösterilen ve Marketing dergisinin Power 100 listesinde yer alan Clifton, Credit Suisse’nin ‘‘Yılın Öne Çıkan İş Kadını’’ ödülünde finale kalan isimler arasında yer aldı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)