adscode
adscode

Uğur Orel Oral,Okan Camp Bradley’de Çocuklarla Yüzdü

Okan Üniversitesi ve İbrahim Kutluay Sport Academy işbirliğiyle Türkiye’nin en modern kampüsü olan Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde hayata geçirilen Amerikan Yaz Kampı‘Okan Camp Bradley’in 2’inci Dönemi’nde,…

Uğur Orel Oral,Okan Camp Bradley’de Çocuklarla Yüzdü
Etkinlikler
Amerikan Yaz Kampı ayrıcalığını Okan Üniversitesi’nin desteğiyle İstanbul’a taşıyan İbrahim Kutluay’ın yönetimini üstlendiği Okan Camp Bradley’de, çocuklar milli sporcularla bir araya gelmeye devam ediyor. Daha önce Türkiye Basketbol Milli Takımı Menajeri ve eski Milli Basketbolcu Harun Erdenay ile birlikte olan çocukların önceki günkü ziyaretçisi olimpik yüzücümüz Uğur Orel Oral oldu. Çocuklarla havuz başında sohbet eden Oral, soruları yanıtladı. 6.5 yaşındayken yüzmeye başladığını belirten Oral, yüzmenin sağlığını korumada yardımcı olduğunu anlattı. Son 20 yıldır vücudunun aynı olduğunu belirten Oral, “Vücudumu sağlıklı görünmesini spor yapmaya borçluyum. Siz de yüzmeye meraklıysanız ve yeteneğiniz olduğunu düşünüyorsanız bu sporu profesyonelce yapabilir ve ileride ülkemizi temsil edecek birer yıldız haline gelebilirsiniz” dedi. 
İngilizce ve Türkçe anlattı
Uğur Orel Oral, Okan Camp Bradley’de çocukların yabancı dil pratiği yapabilmesi için sadece İngilizce’nin konuşulması nedeniyle konuşmasının büyük bir bölümünü İngilizce yaptı. Yüzme’nin bir sporun yanısıra sosyal bir aktivite de olduğunu belirten Oral, “Yüzme sayesinde birçok yer görüp yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Ben yaptığım spor nedeniyle dünyanın birçok yerini görme fırsatını yakaladım” diye konuştu. Daha sonra havuza girerek çocuklara yüzme stillerini tek tek gösteren Oral, daha sonra yüzme yarışlarına katılan tüm çocuklara madalya verdi. 
egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)