adscode
adscode

Üniversite Tercih Fuarı Başlıyor...

Tüm Üniversite öğrenci adaylarını ilgilendiren Tercih Fuarları 3 Temmuz’da İstanbul’da - 8 Temmuz’da Ankara’da başlıyor

 Üniversite Tercih Fuarı Başlıyor...
Üniversite
Üniversite Tercih Fuarı 03-04-05 Temmuz’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde, Ankara Üniversite Tercih Fuarı 8-9 Temmuz’da Congresium’da başlıyor

EKET Fuarcılık tarafından düzenlenen 4. kez kapılarını İstanbul’da açacak olan Üniversite Tercih Fuarı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 03-04-05 Temmuz’da yapılacak. İstanbul’da gelenekselleşen Fuar, bu yıl itibari ile Ankaralı öğrencilerle de buluşacak Ankara Üniversite Tercih Fuarı ise 8-9 Temmuz’da Congresium’da kapılarını açacak.

Üniversite öğrenci adayları, fuarda Devlet ve Vakıf Üniversiteleri ile Meslek Yüksekokulları ve yurtdışından uluslararası üne sahip üniversiteleri aynı anda görebilme ve hakkında bilgi alabilme imkanına sahip olabilecek. Fuarda öğrencilere daha doğru ve isabetli karar verme imkanı tanınacak. Tercih masalarında uzman kadrolar eşliğinde öğrenciler puan ve isteklerine göre bir tercih sıralaması yaptırabilecek.

Katılımcı üniversitelerin rektörleri de üniversite adaylarıyla buluşacaklar. Doğru tercih, Doğru sıralama, Meslek tanıtımı, Kariyer ve gelecek, Yurt dışında eğitim gibi pek çok konuda Üniversite rektörleri ve akademisyenleri tarafından verilecek seminerler büyük ilgi görecek.

10:00-18:00 saatleri arasında gezilebilecek fuarlarda İstanbul’da 50.000 Ankara’da 30.000 ziyaretçi hedefleniyor. Vakıf Üniversiteler Birliği İstanbul ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlükleri, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinin desteği ile gerçekleşecek Üniversite Tercih Fuarları’nın davetiyeleri fuaye girişinden veya www.unitercih.com’dan online olarak temin edilebilecek. Girişler ücretsiz olacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)