adscode
adscode

Üniversitelerden 15 Temmuz etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında üniversiteler, sergiler, konferanslar, söyleşiler, paneller, konserler, fidan dikimi gibi etkinlikler gerçekleştirecek.

Üniversitelerden 15 Temmuz etkinlikleri
Üniversite
Güncelleme : 16-Jul-22 11:03

Milliyet'ten Ozan Ömer Kadüker'in haberine göre üniversitelerin programlarından öne çıkanlar şöyle:

 
Ankara Üniversitesi: 15 Temmuz Paneli ve Fotoğraf Sergisi düzenlenecek. TBMM Başkanı Mustafa Şentop da bir konuşma yapacak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi: Valiliğin fidan dikimi, şehitlik ziyareti, Mevlid-i Şerif, Milli Birlik Yürüyüşü etkinliklerinin olacağı programda üniversite, sergi, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile lokma ikramı gerçekleştirecek.

Akdeniz Üniversitesi: Milli ve Manevi Değerler Uğruna konulu konferansın yanı sıra 15 Temmuz Şehit Yakınları ile Söyleşi programı düzenlenecek. 

Gaziantep Üniversitesi: Kur’an’ı Kerim Tilaveti, sergi, 15 Temmuz’u Anmak ve Anlamak, Darbeler Tarihi konulu paneller yapılacak.

Beykent Üniversitesi: Fotoğraf sergileri ile paneller yapılacak. Programlar 20 Temmuz’a kadar devam edecek.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi: Mevlit, Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi Resim Sergisi, Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz Darbe Girişimi Konferansı düzenlenecek.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi: 15 Temmuz Kalkışmasına Karşı Çanakkale Ruhu Konferansı başta olmak üzere çok sayıda panel, konser ve fidan dikimi yapılacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)