adscode
adscode

​Üniversiteli Gençlerin Yeni Sohbet Uygulaması: Azar

Son zamanlarda oldukça popüler olan Azar görüntülü sohbet uygulaması, herkese kaliteli görüntülü sohbet keyfi sunuyor.

​Üniversiteli Gençlerin Yeni Sohbet Uygulaması: Azar
Türkiye'den Haberler
Son zamanlarda oldukça popüler olan Azar görüntülü sohbet uygulaması, herkese kaliteli görüntülü sohbet keyfi sunuyor. Hem kendi dilinizde, hem de yabancı dillerde dünya genelinde sohbet imkanı sunan Azar, özellikle üniversiteli gençler arasında oldukça popüler. Yeni arkadaşlıklar edinmek ve aynı zamanda yabancı dilini geliştirmek isteyenler için bu mobil uygulama ile sınırsızca sohbet imkanı sunuluyor.
 
Ücretsiz İndirme
 
Google Play ve App Store mağazalarında yer alan uygulama, en fazla indirilen uygulamalar arasındadır. Ülkemizde 15 milyon indirmeye ulaşan Azar görüntülü sohbet uygulaması, dünyada ise 100 milyondan fazla indirmeye sahiptir. Tüm dünyada üniversiteli gençler arasında oldukça popüler olan bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
 
Azar mobil uygulamasını indirmek oldukça kolaydır. iOS telefonunuz için App Store mağazasından, Android telefonunuz içinse Google Play mağazasından uygulamayı tek tıkla indirmeniz mümkündür. İndirdikten sonra ise dilerseniz kendi arkadaşlarınızla, dilerseniz de yeni tanışacağınız arkadaşlarınızla hemen görüntülü konuşmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca üniversiteli gençler için hazırlanan Azar - üniversite kampanyasına katılarak siz de üniversitenizin genç liderleri arasında yerinizi alabilirsiniz.
 
Kolay Kullanım
 
Azar indirme işlemi sonrası uygulamanızı başlatarak ilk sohbetinizi gerçekleştirebilir ve uygulamada kullanılan arayüzün kolay kullanımıyla birlikte rahatlıkla farklı ülkelerdeki insanlara tanışabilirsiniz. Bu sayede sadece gençler değil, her yaştan her eğitim ya da meslek grubundan kişi uygulamayı kolayca kullanacaktır.
 
Uygulamaya bilgilerinizi ve fotoğrafınızı yükledikten sonra karşınıza çıkan diğer kullanıcılar arasından seçim yaparak konuşmaya devam edebilirsiniz. Azar görüntülü sohbet uygulaması olduğu için karşınızdaki kişiyi bizzat görerek konuşursunuz.
 
Uygulamada karşınıza karışık olarak kullanıcılar çıkarılacaktır. Konuşmak istediğiniz kişileri buradan seçebilirsiniz.
 
Yabancı Dilde Sohbet
 
Azar uygulamasını en çok gençlerin tercih edilmesini sağlayan özelliği yabancı dilde sohbet keyfi sunmasıdır. Özellikle tüm dünyadan yeni arkadaşlıklar edinmek isteyen kişiler için avantajlı bir uygulamadır. Google Translate özelliği Azar uygulaması tarafından anında ve etkili olarak kullanılmaktadır. Sizin anadilinizde söylediğiniz kelimeler ve cümleler Google Translate tarafından anında çevrilerek karşıdaki kişiye kendi dilinde aktarılacaktır. Böylece sohbet anında akıcı bir şekilde görüntülü sohbet etmeniz mümkün olacaktır. Pek çok dilde anında çeviri seçeneği sunan Google Translate, Türkçe çeviri seçeneğini de desteklemektedir.
 
VIP Özellikleri
 
Uygulamada konuşma prensibi, sizin değil uygulamanın kişileri karışık bir şekilde seçmesine dayanır. Bu şekilde sohbet etmekten pek keyif almayacağınızı düşünüyorsanız, daha nitelikli bir program için VIP sürümü kullanmak gerekecektir. Premium üyeler ya da değerli taş satın alanlar sohbet edecek kişileri kategorize edebilirler. VIP uygulamada bölge şeklinde yaptığınız seçimler sonucu size uygun kişiler önerilecektir. Böylece Azar kameralı sohbet uygulaması ile birlikte görüntülü sohbet etmek istediğiniz kişileri filtreleyebilir ve güvenli bir ortamda rahatlıkla yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)