adscode
adscode

​Üniversiteli Olmak için Ek Kontenjan Tercihlerini Kaçırmayın

LYS kayıtlarının ardından herhangi bir önlisans/lisans programına kayıt olamayan adaylar için ikinci bir şans olarak, ek yerleştirme fırsatı başlıyor.

​Üniversiteli Olmak için Ek Kontenjan Tercihlerini Kaçırmayın
Üniversite
LYS kayıtlarının ardından herhangi bir önlisans/lisans programına kayıt olamayan adaylar için ikinci bir şans olarak, ek yerleştirme fırsatı başlıyor. Bir önlisans/lisans programına yerleşmek isteyen adayların 26-30 Ağustos 2016 tarihleri arası tercih yapması gerekiyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) boş kalan kontenjanları için ve üniversite adaylarının tercihlerine destek sağlayabilme amacıyla ek kontenjan tercih günleri başlatıyor. Ek yerleştirme tercihleriyle aynı tarihleri kapsayan 26-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan; HKÜ Tercih Günlerinde uzman tercih danışmanları ve akademisyenler HKÜ Kampüsü ve HKÜ Sürekli Eğitim Merkezinde, üniversite adaylarına destek olacak. Tercih işlemlerinde kararsız olan üniversite adaylarının, tercihlerinde hata yapmamaları için son kararlarını vermeden önce, HKÜ’de görev yapacak uzman tercih danışmanlarıyla görüşüp kararlarını vermeleri, HKÜ yetkilileri tarafından vurgulandı.

Üniversiteli olabilmek için ikinci bir fırsat olan ek yerleştirme tercih günlerinin ardından, bir önlisans/lisans programına dahil olabilen adayların kayıt günlerinin; 06-09 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. HKÜ ve tüm tercih işlemleriyle ilgili her türlü bilginin, uzman tercih danışmanlarından ve HKÜ Akademisyenlerinden edinilebileceği aktarıldı. Ayrıca HKÜ Çağrı Merkezini arayarak her türlü bilgiye ulaşılabileceği ve ek yerleştirme ile ilgili tüm soruların cevaplarına, HKÜ internet sitesinden erişilebileceği bildirildi

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)