adscode
adscode

Üniversiteliler, e-ticaretle tanışıyor

IdeaSoft 26 Nisan'da Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde, 5 Mayıs’ta Boğaziçi Üniversitesi’nde ve 10 Mayıs'ta da Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu.

Üniversiteliler, e-ticaretle tanışıyor
İK
Güncelleme : 25-May-23 12:52

IdeaSoft, 26 Nisan'da Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde ODTÜ öğrencileriyle çok keyifli bir gün geçirirken, e-ticaret, kariyer yolculuğu ve IdeaSoft’un çalışma ortamı başta olmak üzere e-ticaret ve sektörle ilgili birçok konuda sohbet ederek, merak edilen soruları cevapladı. Ardından 5 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) tarafından düzenlenen ICAMES Campus Day etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelen IdeaSoft ekibi, festival havasında geçen etkinlikte, öğrencilerin sorularını cevaplarken,  kariyerleri üzerine sohbet gerçekleştirdi. 

10 Mayıs'ta da Yıldız Teknik Üniversitesi'nde olan IdeaSoft,  Yıldız İşletme Kulübü’nün düzenlediği “Kariyer Panayırı” etkinliğinde yerini alarak, e-ticaret, kariyer yolculuğu ve IdeaSoft’un çalışma ortamı başta olmak üzere birçok konuda sohbet ederek, merak edilenleri yanıtladı. 

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşılan etkinliklerde; kariyere ve e-ticaret yönelik olan pek çok soru cevap buldu.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)