adscode
adscode

Uzaktan Eğitimde Ücret İadesi

Fide Okulları, uzaktan eğitimdeki sürecin ücret iadesini yapacağını duyurdu.

Uzaktan Eğitimde Ücret İadesi
Okullardan Haberler
Güncelleme : 31-Mar-21 18:09

Okuldan yapılan açıklama şu şekilde:

Fide Okulları, uzaktan eğitim ücretini okul gün birim ücreti üzerinden yüzde 50 indirimli olarak yapılandırdı. Velilere, uzaktan eğitimdeki 90 güne kadar olan sürecin ücret iadesi önümüzdeki dönem başlangıcında yapılacak.

Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgın sürecinden en olumsuz etkilenen alanlardan biri de eğitim oldu. 13 Mart 2020’de kapanan okullar geçtiğimiz eğitim yılında bir daha açılmazken, öğrenci ve öğretmenler 2021-2022 eğitim-yılının büyük bir bölümünde uzaktan eğitimle sürece devam ettiler.

Bu dönemde velilerin en çok sorduğu soru ise okul ücretlerinde uzaktan eğitim sürecine ilişkin bir güncelleme ya da iade yapılıp yapılmayacağı yönündeydi.

Fide Okulları Yönetim Kurulu bu konuda aldığı bir kararla pandemi sürecinde yaşanan ekonomik değişimleri de göz önünde bulundurarak velilerine uzaktan eğitim günlerini kapsayan bir ücret iadesi yapma kararı aldı.

Bu karar doğrultusunda Fide Okulları, okulun pandemi dolayısıyla kapalı olduğu günlerdeki uzaktan eğitim ücretini okul gün birim ücreti üzerinden yüzde 50 indirimli olarak yapılandırdı. Uzaktan eğitimdeki 90 güne kadar olan sürecin ücret iadesi önümüzdeki dönem başlangıcında yapılacak.

Fide Okulları Genel Müdürü Müjdat Ataman konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Okulumuz elde ettiği bütün kaynakları, öncelikli olarak öğrencilerimizin aldığı eğitimin niteliğini artırma yönünde değerlendiriyor ve kurumsal sürdürülebilirliği, temel yönetim ilkesi olarak kabul ediyor. Velilerimizden ve öğrencilerimizden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda uzaktan eğitim sürecini başarılı bir şekilde yönettiğimizi biliyoruz. Önceliğimiz tüm paydaşlarımızın iyilik hâliydi. Yönetim Kurulumuz bu dönemin ekonomik koşullarını da göz önüne alarak okulların kapalı olduğu dönemdeki 90 güne kadar olan okul ücretini iade kararı aldı. Bu kararın, velilerimizin ekonomik süreçlerinde olumlu bir katkısı olacağına inanıyoruz.”


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)