adscode
adscode

Velilerin yaz okulu arayışı başladı

Yaz tatili yaklaşırken veliler de çocukları için yaz okulu arayışına girdi.

Velilerin yaz okulu arayışı başladı
Eğitim
Tatil döneminde ingilizcesini geliştirmek isteyenler için British Side müthiş bir program hazırlayarak dünya standartlarında bir yaz kampını ayağınıza getiriyor..

İngilizce dil eğitimi konusunda tamamı yabancı eğitmenlerden oluşan kadrosu ve modern eğitim stratejisiyle en çok tercih edilen kurum haline gelen British Side, yaz döneminde de fark yaratmaya hazırlanıyor. Alanında uzman yabancı eğitmenlerin hazırladığı ve 9-16 yaş grubu çocuklara yönelik programla İngilizce öğrenmek British Side’da eğlence haline geliyor.

Tüm gün ingilizce...

Programın en önemli özelliği, bütün bir haftayı kapsayan tamamı İngilizce aktivitelerden oluşan doğanın içinde bir yaz kampı oluşu... Tek bir kural var; İngilizce konuşmak... Doğa ile iç içe bir ortamda güne organik köy kahvaltısı ile başlayan öğrencilerimiz, günde 3 saat sınıflarda teorik eğitim alacak ve günün kalan kısmını profesyonel eğitmenlerle at biniciliği, tenis, voleybol, yüzme ve el becerisi geliştirici aktivitelerle kamp programlarının hafta içi programlarını tamamlayacaklardır. Hafta sonu ise  Antalya bölgesinde geziler ve yat turu gibi aktivitelerle öğrencilerin hem eğlenmesi hem de kamp dışında İngilizce pratiği yapması sağlanacaktır.  

British Side, bu kamp ortamını yaratabilmek için çok seçici davranarak Antalya’nın Kemer ilçesindeki Hotel Berke Ranch ile ortak bir proje geliştirmiştir. Otelde güvenlik ve eğitimin etkinliği açısından sadece British Side öğrencileri, eğitmenler ve ilgili çalışanlar yer alacaktır, dışarIdan otele misafir kabul edilmeyecektir.

Dünya Standartlarında Bir Yaz Okulu…

Dünya standartlarında  yaz okullarını aratmayacak bir içerik ve aktiviteye sahip bir yaz kampı hazırlığında olduklarını belirten  .  British Side Young Learner Koordinatörü Suzanne Beckerly;  “Programlarımız 4 haftalık katılıma uygun olarak hazırlanmış olup, içerik ve aktivitelerin haftalık olarak değişmesi sebebiyle  öğrencilerimize 1 haftalık- 2 haftalık ya da -3 haftalık  katılım opsiyonları da sunulmaktadır.  3 hafta ve üstü  katılım sağlayan öğrencilere özel  İngilizce sertifikasına ek olarak binicilik ve tenis alanlarında da katılım sertifikası alma ayrıcalığı tanınacaktır.” Diyerek programın detaylarını anlatıyor.

Hedef, İngilizceyi Günlük Hayatta Kullanmak...

Suzanne Beckerly;  “Öğrenciler, eğitim kalitesinin sağlanması ve eğitimde doğru metotların kullanılabilmesi amacıyla hem yaş gruplarına hem de   İngilizce seviyelerine  göre  gruplandırılacak ve yaz kampından maksimum verimi almaları sağlanacaktır. British Side, Antalya Yaz Kampı ile çocukların tüm gün İngilizce konuşacakları, eğlenerek öğrenecekleri, unutulmaz anı ve arkadaşlıklarla evlerine dönecekleri uluslar arası standartlarda bir kamp vaat ediyoruz”  sözleriyle hedeflerini anlatıyor.

Kısıtlı Kontenjan

Oldukça yoğun ve hareketli bir program hazırladıkları için haftalık kontenjanı sınırlı tutmak zorunda olduklarını belirtiyor Suzanne Beckerly ve kayıtların Şubat ayı itibariyle başladığını belirtiyor.


British Side Yaz Okulu, yaz tatilini hem eğlenerek, hem de ingilizce öğrenerek geçirmek isteyenler için farklı bir alternatif... Türkiye sınırlarında İngiltere’deymişcesine yaşamak isteyenler içinse bulunmaz bir fırsat...

 

 


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)