adscode
adscode

Virus Shield mağdurlarına para iadesi

​Google, Virus Shield uygulamasını indiren kullanıcıların mağduriyetini gidermek amacıyla para iadesi yapacağını, hatta hediye çeki dağıtacağını açıkladı.

Virus Shield mağdurlarına para iadesi
Bilim Teknoloji
Bir süre önce verdiğimiz haber ile Virus Shield uygulamasını indiren kullanıcıların tehlike altında olduğunu duyurmuştuk.

Google, Virus Shield uygulamasını indiren kullanıcıların mağduriyetini gidermek amacıyla para iadesi yapacağını, hatta hediye çeki dağıtacağını açıkladı.

Google Play Store üzerinden indirilen uygulamanın sahte olduğu ortaya çıktıktan sonra yetkililer tarafından dijital mağazadan kaldırılmıştı. 3.99 dolarlık bir fiyat ile indirilen bu uygulamaya ödeme yapan ve mağdur duruma düşen kullanıcı sayısı oldukça fazlaydı.

Gelen bilgilere göre Google, Virus Shield uygulamasını satın alan kullanıcıların mağduriyetini gidermek için kullanıcılara para iadesi yapacak. Bununla yetinmeyen firma mağdur kişilere özür amacı taşıyan 5 dolarlık hediye çeki verecek.

Siz okurlarımız arasında da bu uygulamayı indiren kullanıcılar var ise, 5 dolarlık hediye çekiniz geldiğini mail adresini kontrol ederek çok yakın bir zamanda görebilirsiniz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)