adscode
adscode

Vizyona Giren 5 Yeni Film

İstanbul'da bu haftasonu 5 yeni film vizyona girdi. Kaçırmayın...

Vizyona Giren 5 Yeni Film
Haber TV




OLDBOY

2003 yılında Kore’de çekilen orijinal filminden (Oldeuboi) sonra Amerikan versiyonu çekilecek olan İhtiyar Delikanlı filmi, uzun yıllardır hapis tutulan bir adamın, serbest bırakıldığında ortaya çıkan korkunç bir sırrı öğrenmesiyle değişen hayatını konu almaktadır.



***
HALAM GELDİ
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Rum köyü Limya (Lympia) sınırında Ezan seslerine Kilise çanının, Türk müziğine Yunan ezgilerinin eşlik ettiği sınır köyü AKINCILAR’da geçiyor. Köyde üç çocuk, üçü de Diyarbakırlı, üçü de 13 yaşında, üçü de kaderine tutsak yol arkadaşları, çözüldükçe karışan bir törenin, ÇOCUK GELİNLERİN hikayesi bu...Film, 2013 Altın Portakal Film Festivali'nde Sosyal Sorumluluk Ödülü'nü aldı.


***

KUSURSUZLAR

Çeşme, İzmir. Mayıs’ın son günleri. Güneş şimdiden kavurmaya başlamış, geceler Çeşme’nin meşhur rüzgarıyla sarsılıyor. Turist sezonu daha başlamamış. İstanbul’dan gelen iki kız kardeş, Lale ve Yasemin bir kaç ay önce vefat etmiş anneannelerinin Sakızlıkoy’daki yazlığında tek başlarına kalıyorlar. Öykü; kardeşlik ilişkilerine, beraber büyümenin getirdiği rahatlığa, bu rahatlığın yarattığı güvenceye ve kan bağı haricinde çok az ortak yanı olan iki insan arasındaki ilişkiye dayanıyor.İki kardeş gün içinde, yarımadayı arabayla geziyor ve ıssız plajlarda uzanıp tembellik yapıyorlar. İlk başta her şey çok güzel gözüküyor, hava berrak, deniz pırıl pırıl ve belde huzurlu… Ancak bu ilişkide tuhaf bir gerginlik var. Yavaş yavaş sorular sorulmaya başlanıyor: Bu iki ş ehirli kadının Çeşme’ye gelmelerinin asıl sebebi nedir? Birbirleriyle alıp veremedikleri nedir? Aralarında sakladıkları sır su yüzüne çıktığında çok önemli bir karar vermek zorunda kalacaklar:Yollarını ayıracaklar mı, yoksa gerçekleri beraber mi göğüsleyecekler?



***

Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı 

Ben Stiller’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu ve başrolünde yer aldığı Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı filminde; herkesin iyi hissetmesi için gereken potansiyelin içinde bir yerlerde gizlendiği anlatılıyor. Sıradan bir adam olan Walter sessiz sakin hayatına devam ederken, komik ve şok eden gerçek üstü hayaller görmeye başlar. Bir gün kaderi öyle bir değişir ki, hayallerinin bile ötesinde bir maceralar zincirine adım atar…




***


 
Patron Mutlu Son İstiyor

Yapımcı, senaryo yazarından mutlu sonla biten bir romantik komedi senaryosu ister. Bunun üzerine senaryo yazarı mutlu sonla bitemesi gereken film için kendisi yollara düşer. Ve karşısına hem komik hem ağlatan olaylar gelir...
Patron Mutlu Son İstiyor, 1 Ocak 2014'te vizyona girdi ve Türk Sineması'nın 100. yılında vizyona giren ilk film olma onuruna erişti. Filmin galası ise 25 Aralık'ta Kanyon Sinemaları'nda yapıldı.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)