adscode
adscode

Yalıspor Yeni Markasını Tanıttı

Yalıspor yeni markası ile diğer benzeri markaları gerisinde bırakarak,  “Kuralları unut, çek bir sneakers” sloganı ile en üst seviyelere çıktığı yeni markasının tanıtımını yaptı.

Yalıspor Yeni Markasını Tanıttı
Türkiye'den Haberler

Yalıspor yeni markası ile diğer benzeri markaları gerisinde bırakarak,  “Kuralları unut, çek bir sneakers” sloganı ile en üst seviyelere çıktığı yeni markasının tanıtımını yaptı. Kendi modanı kendin yarat felsefesini benimseyen marka, uzun dönem diğer benzeri markaların üstünde kalacak gibi görünüyor. Hizmette kaliteyi benimseyen Yalıspor, dünyaca ünlü markaları bir araya getirdiği online alış veriş sitesini; tüm ürünlerde %25 indirim yaparak duyurdu. Piyasada uzun yıllar hizmet vermeyi hedefleyen marka, indirimlerini ve kampanyalarını daima sürdüreceğini belirtti. Ayrıca kullanım kolaylığı ve rahatlığı ile ön plana çıkan online alış veriş sitesi aradığınız her ürünün kolay bulunmasını sağlıyor. Kategorilerde bulunan markaya göre, cinsiyete göre, bedenine göre filtreleme yapılabilmektedir. Yoğun iş temposu içinde bu filtrelemeler sayesinde zaman kaybetmeden alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Fiyatına, tarzına uygun spor malzemeleri ve aksesuarları bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı diyeceğiniz siteye, üyelikte işlemleri de son derece basittir. 
 

Güvenli alışverişin diğer adı Yalıspor online alışveriş sitesi ödeme seçenekleri çeşitliği ile ziyaretçilerini memnun etmektedir. 3D securty güvenli alışveriş sertifikasına sahip olan marka, SSl ayrıcalığına bulunmaktadır. Kişi ister kreti kartı ile ister banka kartı ile alışverişi tamamlayabilmektedir. Paypal veya kapı ödeme seçenekleri de bulunan Yalıspor online alış veriş sitesine yapacağınız ödemelerde havale veya EFT gibi seçenekler ile de ödeme yapılabilmektedir. Kaliteyi uygun fiyat ile buluşturan marka hızlı kargolama hizmeti ile de göz dolduruyor. 
 

Oluşturduğu müşteri destek hattı, alış veriş öncesi ya da alış veriş sonrası site ile ilgili her türlü soruya cevap vermek için hazır bulunuyor. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren site telefon ile veya e-posta ulaşarak önerilerinizi ya da şikâyetlerinizi bildirebilirsiniz. Müşteri temsilcileri en kısa sürede sizlere cevap verecektir. Sneakscloud.com’da orijinal spor malzemeleri ve aksesuarlarını cazip fiyatlara bulmak mümkün. 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)