adscode
adscode

Yaza, veda turları

İş yoğunluğu ya da sıcaklar nedeniyle tatil yapamayanlardansanız, yaza veda için henüz geç kaldınız sayılmaz. Hele ki bir de sakinliği ve sarı yazı seviyorsanız…

Yaza, veda turları
Milliyet Diyalog

İş yoğunluğu ya da sıcaklar nedeniyle tatil yapamayanlardansanız, yaza veda için henüz geç kaldınız sayılmaz. Hele ki bir de sakinliği ve sarı yazı seviyorsanız…

İlkbaharda yeşilin, sonbaharda ise sarının her tonunu görmeniz mümkün. Ormanla suyun birleştiği noktalarda doğa size eşsiz tablolar sunabiliyor. Başta Sapanca, Abant, Uzungöl, Salda ve Yedigöller olmak üzere eşsiz güzelliklerimiz var. Yürüme ve fotoğraf sevdalıları için daha güzel bir dönem düşünülemez. Ne sıcak var ne de yağmur, kar, çamur!..Yurt dışına açılmak istediğinizde de yine bu konuda sonsuz seçenekler bulabilirsiniz…

Her şey dahil Çin’de!

Kimilerine göre turizmin altın anahtarı, kimilerine göre ise turizm gelirlerinin artırılmasının önündeki en büyük engellerden biri olarak nitelendirilen her şey dahil sistem, İspanya, Yunanistan ve Mısır’dan sonra Çin’deki otellerin de gündemine gelmiş!

Rus turistleri çekmek isteyen Çin’in Hainan Adası’nda 5 otel, şimdiden, her şey dahil sistemine geçmiş. Arkası da gelecekmiş. Hem de ülke geneline yayılarak!

Peki doğru olan ne? Örneğin başta Yunanistan olmak üzere pek çok ülke bu sistemden neden vazgeçmek istiyor ve bizde neden tartışılıyor?

Ekonomik tatil seçeneği arayanların ve özellikle de çocuklu ailelerin öncelikli tercihi haline gelen her şey dahil sistem, tatilcilere ve tesis sahiplerine önemli avantajlar sağlıyor ama yöre halkına zerre kadar katkısı yok diyenler çoğunlukta.

Öğle ya da akşam yemeklerinden birini dışarıda sunmayı ve daha başka seçenekleri de içine alan yeni nesil bir her şey dahil sistem, daha az tartışmalı ve kalıcı hale gelebilir!..

Hesaplı bilet

Hesaplı turlar ya da hesaplı biletler için erken rezervasyon ya da kampanyalar, büyük avantajlar sunabiliyor.Özellikle ölü dönemlerde gerçekleşen fırsat kampanyalarını yakından izlemenizde yarar var.

Neden mi?Sağladığı avantajlarla, sizi bir anda hayal bile etmediğiniz seyahatlere çıkartabilir.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)