adscode
adscode

Yeni bir hayata hazır mısınız?

Yaklaşık 7 milyon öğrenci, yeni bir okula başlayacak.Kimi anaokulu ya da ilkokula, kimi ortaokul ya da liseye, kimileri de üniversiteye başlayacak.

Yeni bir hayata hazır mısınız?
Milliyet Diyalog
Yeni başlangıçlar, hep zordur ama hayattaki en önemli kilometre taşlarından biri de hep onlardır.
İyi bir okul ve iyi bir kariyer, mutlu bir yaşam demek.Kötü bir seçim ise kaos, huzursuzluk ve en önemlisi de geleceğinizi riske atmaktır. İşte bu yüzden, hangi kademede olursa olsun, yeni bir okul seçerken, hayatınızın en önemli kararı buymuş gibi davranmalısınız.
Bu süreci, sakın ola hafife almayın, size sunulanla yetinmeyin, kolaya kaçmayın, yanlış tercih yapmayın!..
Okul seçimi öğrenciler için önemli de veliler için önemsiz mi?
Tam tersine, okula gidecek olan çocuklar ama dokuz doğuran, anne babalar oluyor. Çok iyi biliyorlar ki, eğer çocuklarının eğitim hayatı istenildiği gibi gitmezse, en büyük zorluğu da, huzursuzluğu da hep onlar yaşayacak!..
Milliyet olarak, yıllardır, eğitimin her aşamasında olduğu gibi tercih döneminde de veli ve öğrencilerin yanında olacağız.
En doğru bilgilerle, sizin için en iyi olanı bulmanıza yardımcı olacağız.
Bunun en güzel örneklerinden biri, bugün gazetenizle birlikte ücretsiz olarak alacağınız 92 sayfalık Üniversite Tercih Rehberi, bir diğeri de yine bugün gazete içerisinde başlattığımız Lise ve Üniversitelere Giriş Rehberi...
Bir şeyleri yapmış olmak için değil, sizler için en iyi olanı yapmanın gayreti içerisindeyiz. Sizlerden tek isteğimiz, kendinizin ya da çocuklarınızın geleceğini ciddiye almanız. Yeni başlangıçlar çok önemli. Bu yüzden, önümüzdeki tercih, yerleştirme, ek yerleştirme, kayıt ve nakil dönemlerini sakın ola hafife almayın. Ve geleceğinizi sakın ola başkalarının iradesine bırakmayın.
Sistemi öğrenin, eksik kaldığınız yerde bizi arayın ama geleceğinizle ilgili son kararı, mutlaka kendiniz verin...

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)