adscode
adscode

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HIZ'LI GİRİŞ

Yeni eğitim öğretim dönemi, uzun bir aradan sonra başlıyor. Döneme adı gibi hızlı bir giriş yapan Hız Yayınları’na ait, "geleceğin meslekleri" konseptli kampanya, çeşitli kanallardan hedef kitlesiyle buluşuyor.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HIZ'LI GİRİŞ
Eğitim

Televizyonun yoğun olarak kullanıldığı kampanya filmlerinde, gelecek hakkında belki de en çok söz söyleme hakkı olan gençler konuşuyor.

 

Bugüne kadar bildiğimiz meslekler, gelecekte ya artık hiç olmayacak ya da ciddi bir dönüşüm geçirecek. Geleceğin sahibi gençler de şimdiden bu duruma dikkat çekiyor. Tabii kendi üsluplarınca... Büyüklerin televizyon karşısında keyif yaptığı saatlerde ders çalışan, test çözen, sınavlara hazırlanan gençler, gelecek hayallerini anlatırken de herkesin dikkatini bu konuya çekmek istiyor.

 

İşte Hız Yayınları da tam bu noktada söze girip gençlere bu maratonda yalnız olmadıklarını söylüyor:  "Sınavlara Hız'la hazırlananlar, geleceğe de hazırlar."

Çünkü, markanın mottosunda da söylediği gibi, "Gelecek Hız'la gelecek!"

 

Deneyimli öğretmenler Bülent Bahadır ve İbrahim Sakallıoğlu tarafından 2016 yılında kurulan Hız Yayınları, büyük ağırlığı eğitim sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden oluşan Hız Şirketler Grubu'nun amiral gemisi konumunda.

 

Yaklaşık 180 çalışanı olan grubun merkezi İstanbul Ataşehir’de yer alıyor. Grubun ayrıca Türkiye genelinde 500’e yakın bayisi ve Ankara’da yaklaşık 4.000m2 depolama alanı bulunuyor. Son yıllarda dijital eğitim içeriklerine de yer veren grubun eğitim dışında inşaat, gıda, e-ticaret ve teknoloji yatırımları bulunuyor.

 

Kuruluşundan sonra birkaç yıl içinde ülkemizin en bilinen yardımcı ders kitapları markalarından olmayı başaran Hız Yayınları, ortaokul ve lise sınıflarının tüm derslerinde, deneme testlerinden soru bankalarına, yüzlerce yardımcı kaynak kitap ile zengin bir yayın portföyünü elinde bulunduruyor.

 

Ülke genelinde, alanının en iyileri olan yüzlerce öğretmenin içeriklerini hazırladığı kitaplarıyla üne kavuşan Hız Yayınları, marka yatırımını son derece profesyonelce yöneterek, aynı marka ile yıllarca zirvede kalma hedefi ve "Gelecek Hız'la gelecek!" mottosu ile ilerliyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)