adscode
adscode

YGS-LYS adayları soruyor üniversiteliler yanıtlıyor!

Her yıl milyonlarca üniversite adayı, üniversiteye geçiş için çeşitli bölüm ve üniversite araştırmaları yapmakta. Adayların bu tarz sorularını sorabilecekleri mobil bir platform oluşturuldu.

YGS-LYS adayları soruyor üniversiteliler yanıtlıyor!
Sınavlar
YGS-LYS öğrencilerinin üniversiteler ve bölümler hakkında merak ettiklerini sorabilecekleri mobil uygulama geliştirildi. Mobil uygulama kapsamında, adaylar sorularını üniversite öğrencilerine sormakta, üniversite öğrencileri gelen soruları yanıtlamakta ve cevaplar aday öğrencilere bildirim yoluyla iletilmekte. 

Şimdilik sadece Google Play Store'da

İlk olarak YGS sonuçlarının açıklandığı gün kullanıma açılan ''YGS-LYS Soru Merkezi'' şimdilik sadece Google Play Store'da hizmet vermekte. Yakın gelecekte İOS içinde çalışmaların yapıldığı belirtildi. Uygulama sayesinde aday öğrenciler akıllarına takılan her şeyi, üniversite öğrencilerine sorabilmekte ve sorularına hızlı cevaplar bulabilmekte. Kısa süre içerisinde binlerce sorunun geldiği belirtilen mobil uygulama, eğitim alanında da ''Trend Uygulamalar'' arasına girdi.

Kullanıcıların yorumları olumlu yönde

Uygulama sayfasında birçok kullanıcı uygulama hakkında olumlu yorumlarda bulundu. Bu alanda ihtiyaç olduğunu belirten öğrenciler, yeni uygulamadan dolayı mutlu. Yoğunluğa göre sorular 1-2 gün içerisinde yanıtlanmakta.

CNNTürk

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)