adscode
adscode

YGS'de Kimlik Krizi

Bursa'da üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girmek üzere sınav merkezine nüfus cüzdanı yerine ehliyetle gelen iki öğrenci içeri alınmadı.

YGS'de Kimlik Krizi
Sınavlar
Atik, "Malta'dan sınav için geldim. 6 ay Malta'da okudum. Bunun için 30 bin lira eğitim masrafım oldu. Yanımda ehliyetim olduğu halde kabul etmediler. Bir senem ve harcadığım para boşa gitti" diyerek tepkisini dile getirdi.

Sınava alınmayan öğrencilerden Okan Atik, "Sınav için Malta'dan geldim. 30 bin lira eğitim masrafım oldu. Yanımda ehliyetim olduğu halde kabul etmediler. Bir senem ve harcadığım para boşa gitti" dedi. Üniversite yolunda ilk maraton olarak adlandırılan ve yaklaşık 2 milyon adayın katıldığı YGS'ye girmek için Bursa Cem Sultan İmam Hatip Lisesi'ne gelen Okan Atik, sürücü ehliyetiyle sınava girmek istedi. Ancak nüfus cüzdanı yanında bulunmadığı için sınava alınmayan Atik, isyan etti. Atik, "Bir sene bu sınav için hazırlandım. Malta'dan sınav için geldim. 6 ay Malta'da okudum. Bunun için 30 bin lira eğitim masrafım oldu. Yanımda ehliyetim olduğu halde kabul etmediler. Bir senem ve harcadığım para boşa gitti" diye konuştu.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)