adscode
adscode

YÖK Başkanı Saraç CHP'li akademisyen milletvekilleriyle ne görüştü?

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Cumhuriyet Halk Partisi'nin akademisyen milletvekillerinden oluşan heyetle görüştü.

YÖK Başkanı Saraç CHP'li akademisyen milletvekilleriyle ne görüştü?
Eğitim
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında gerçekleşen görüşmede, YÖK Başkanı Saraç, kendisinin daveti üzerine CHP merkezince isimleri belirlenen akademisyen milletvekillerinden Lale Karabıyık, Selin Sayek Böke, Mustafa Akaydın, Metin Lütfi Baydar, Ceyhun İrgil, Okan Gaytancıoğlu, Mehmet Bekaroğlu, Gaye Usluer, Sibel Özdemir, Kamil Okyay Sındır, Aytuğ Atıcı, Nurettin Demir ve Gülay Yedekci ile bir araya geldi.
 
YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal ile YÖK Yürütme Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede, yükseköğretimdeki son gelişmeler ve OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan vakıf yükseköğretim kurumları, bu kurumlarında okuyan öğrencilerin durumu, bu öğrencilerle ilgili alınan kararlar ve yükseköğretimdeki son gelişmeler hakkında istişarelerde bulunuldu.
 
Önceki gün Ak Partili akademisyen milletvekilleriyle görüşen YÖK Başkanı Saraç, bugün öğleden sonra saat 16.00'da ise MHP'li akademisyen milletvekilleriyle bir araya gelecek.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)