adscode
adscode

YÖK'ten e-kaydını tamamlayamayan öğrencilere müjde!

YÖK, E-Kayıt işlemini tamamlayamayarak ön kayıt yapan adayların kayıt işlemlerinin "kayıt yapılmış" olarak kabul edileceğini açıkladı.

YÖK'ten e-kaydını tamamlayamayan öğrencilere müjde!
Üniversite
YÖK, 2015 ÖSYS e-kayıt işlemlerinde sehven e-kayıt işlemini tamamlayamayarak ön kayıt yapan adayların mağdur olmaması için kayıt işlemlerinin “kayıt yapılmış” olarak kabul edilmesinin uygun görüldüğünü duyurdu.

YÖK açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Bazı yükseköğretim kurumları, 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) kapsamında üniversiteye elektronik kayıt yaptırmak isteyen bazı öğrencilerin, e-kayıt işlemleri sırasında, üniversitenin linkine giriş yaparak ön kayıt işlemini yaptığını ancak esas kayıt işlemlerini tamamlamadığını bildirerek, ön kayıt yaptıran ancak kaydını tamamlayamayan adaylara ilişkin yapılacak işlemler hakkında başkanlığımızdan görüş istemiştir. Konu, 12.08.2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında görüşülmüş ve 2015 ÖSYS e-kayıt işlemlerinde sehven e-kayıt işlemini tamamlayamayarak ön kayıt yapan adayların mağdur olmaması için kayıt işlemlerinin “kayıt yapılmış” olarak kabul edilmesi uygun görülmüş, konuya ilişkin alınan karar üniversitelere yazı ile bildirilmiştir.”

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)