adscode
adscode

YÖK'ten sanal fuar

Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021, 27-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında dijital ortamda kapılarını online olarak ziyaretçilerine açacak.

YÖK'ten sanal fuar
Eğitim
Güncelleme : 08-Jul-21 17:08

YÖK Başkanı Yekta Saraç Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 

Yeni YÖK olarak, küresel Covid-19 salgını sürecinde üniversitelerimizi yurtdışında dijital ortamda tanıtmak amacıyla “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarları” adı altında geçtiğimiz yıl ilk kez sanal fuar düzenlemiştik.

İlki büyük ilgi gören sanal fuarımızın ikincisi olan “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021”, 27-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında dijital ortamda kapılarını online olarak ziyaretçilerine açacak.

Türkiye’de eğitim görmek isteyen uluslararası öğrenciler geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çevrimiçi olarak üniversite yetkililerinden “giriş koşulları, kontenjanlar, programlar, burslar, konaklama” vb. birçok konuda bilgi alabilecekler.

182 ülkeden 200 bini aşkın uluslararası öğrencinin eğitim gördüğü ülkemizde yükseköğretim sistemimize daha fazla uluslararası öğrencinin katılımının sağlanmasında sanal fuarlarımız önemli bir rol üstlenmektedir. Hayırlı olsun…


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)