adscode
adscode

Yüksek lisansla kariyerinizde fark yaratın

Kariyerinde fark yaratmak ve akademik alanda yükselmek isteyen adaylar için yüksek lisans başvuruları başladı.

Yüksek lisansla kariyerinizde fark yaratın
Üniversite
Güncelleme : 14-Aug-22 11:18

Beykoz Üniversitesinde 2022-2023 akademik yılı güz dönemi yüksek lisans kayıtları başladı. Üniversite, yüksek lisans yapmak isteyen ancak yoğunluk, zaman, mekân problemi gibi nedenlerle yerleşkeye gidemeyenler için uzaktan eğitimle yüksek lisans yapma olanağı da sunuyor. Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü’nde İşletme ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik programlarında uzaktan eğitim ile tezsiz yüksek lisans yapmak mümkün. Beykoz Üniversitesi’nde, tezli ve tezsiz, Türkçe-İngilizce olmak üzere toplam 15 yüksek lisans programı bulunuyor.

'Adayların kariyerlerinde fark yaratmalarına destek oluyoruz'

Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Nuriye Bayraktar ulusal ve uluslararası düzeyde donanımlı ve yetkin yüksek lisans mezunları yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Lisansüstü Programlar Enstitüsü olarak güçlü akademik kadromuz ile adayların kariyerlerinde fark yaratmalarına destek oluyoruz. Yüksek lisans eğitimlerine devam etmek isteyenler için tezli-tezsiz yüksek lisans programlarımızın yanı sıra iki programımızı da uzaktan eğitim ile mekan bağımsız bir şekilde sunuyoruz. Öğrencilerimize bilimsel araştırma yaparken bilgiye ulaşmalarında yol gösterici oluyoruz. Adayları üniversitemizin bilimsel atmosferinde etkileşimli bir ortam bekliyor.”

Tezli-tezsiz yüksek lisans programları mevcut

Beykoz Üniversitesi’nde tezli ve tezsiz, Türkçe ya da İngilizce yüksek lisans eğitimi almak mümkün. Üniversitenin örgün ya da uzaktan eğitim ile tamamlanabilecek 15 yüksek lisans programından 9’u tezsiz olarak gerçekleştirilirken 6’sı tezli program olarak dikkat çekiyor. Öğrenciler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz), Bilgisayar Mühendisliği İngilizce Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), İşletme (İngilizce) Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), İşletme Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), İşletme (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz), İş ve Örgüt Psikolojisi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz) yüksek lisans programlarına başvuru yapabilecekler. Yüksek lisans programlarında kayıtlar 21 Eylül’e kadar devam edecek.

Yüksek lisans kayıt koşulları programa göre değişiyor

Yüksek lisans programlarına başvuracak lisans mezunu adaylarda, tezsiz programlar için ALES şartı aranmazken, tezli yüksek lisans programları için ise program özelinde farklı ALES puanı şartı tanımlanabiliyor. Beykoz Üniversitesi’nin lisansüstü programlarına online başvuru yapılabiliyor. 2022-2023 güz dönemindeki yüksek lisansa kabul edilecek öğrencilere başvuru süreci devam eden programlarda bu döneme özel yüzde 50 oranında indirim uygulanıyor. Üniversite, yüksek lisans yapmak isteyenlere farklı banka ve kredi kartlarıyla yaptığı anlaşmalarla ödeme kolaylığı sağlıyor. Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü 2022-2023 güz dönemi programları, başvuru koşulları ve ödeme seçenekleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye https://beykoz.edu.tr/icerik/1009-kayit-islemleri adresinden ulaşılabilir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)