adscode
adscode

Yurt dışı eğitim danışmanlığı sektörünün guruları, Türkiye’ye geliyor!

Yeşim Erez ve Oya Christie-Miller, 16 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirecekleri ücretsiz seminerde yabancı üniversitelere girmenin püf noktalarını anlatacaklar.

Yurt dışı eğitim danışmanlığı sektörünün guruları, Türkiye’ye geliyor!
Eğitim
Güncelleme : 15-Oct-19 16:04

 

Amerika ve İngiltere’deki mevcudiyetleri ve oluşturdukları metodoloji ile dünyanın her bir yanından yüzlerce öğrenciye yurt dışındaki seçkin üniversitelerin kapılarını açan Yeşim Erez ve Oya Christie-Miller, 16 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirecekleri ücretsiz seminerde yabancı üniversitelere girmenin püf noktalarını anlatacaklar.

 

İçlerinde yüzlerce Türk öğrencinin de bulunduğu, dünyanın pek çok ülkesindeki danışanlarının 1. lig dahil seçkin üniversitelere girmelerine A’dan Z’ye katkı sağlayan ödüllü eğitim danışmanı Oya Christie-Miller ile iş geliştirme, markalaşma, global büyüme stratejisti ve eğitim danışmanı Yeşim Erez, yeni oluşumları Admittance Education ile bundan böyle Türk öğrencilerine yerel danışmanlarıyla da hizmet verecekler.

 

16 Ekim’de Türk öğrencilerle buluşacaklar…

Admittance Education’ın kurucusu ve Ceo’su Yeşim Erez ile Danışman Kurulu Başkanı ve ortağı Oya Christie-Miller, 16 Ekim’de Robert Kolej Mezunlar Derneği’nde (Bizim Tepe’de) gerçekleştirecekleri etkinlikte, yurtdışında eğitim görmek isteyen gençleri ve ebeveynlerini seçkin yabancı üniversitelere girmenin püf noktaları, öğrenci kabul şartları, beklentileri, nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konularında bilinçlendirecekler.

Seminerin ana konu başlıklarından bazıları şöyle:

  • Yurtdışı doğru karar mı?
  • Doğru meslek seçimi nasıl yapılır?
  • Hangi ülke, hangi okul? Doğru okul eşleştirmesi.
  • Hazırlığa ne zaman başlanmalı? Süreç nasıl işlemeli?
  • Doğru kılavuz seçimi, doğru hazırlık.
  • Üniversitelere girişin püf noktaları.
  • Seçici üniversiteler ne arıyor? Kriterler son yıllarda nasıl değişti?
  • Burs alma şansı ve yöntemleri nedir?
  • Küçük hatalar, büyük kayıplar.
  • Üniversiteye giriş, öncesi ve sonrası.
  • Finansal Yardım Başvuruları
  • Çalışma: Okulların istediği komposizyon, özgeçmiş yazma teknikleri

 

 

 

 

 

Dünyanın her yerinden danışanları var…

‘14 yıldır dünyanın pek çok ülkesinden başvuran öğrencilerimize, hedef, yetenek ve gelecek planlarıyla ilgili en uygun meslek, ülke, okul eşleştirmesini yapıyoruz ve yol haritasını çiziyoruz. Tüm bu süreçte öğrencilerimizin yanında yer alıyoruz ve hedefe ulaştırıyoruz. Bugüne kadar Türkiye’nin yanısıra İngiltere, Avrupa ve Asya’dan birçok uluslararası öğrencimizin hayallerindeki okullara girmeleri ve ayrıcalıklı olanaklara sahip olmaları için destek verdik. Dünyanın her yerinden, her kültürden yüzlerce öğrencinin akademik ve mesleki mutluluğunda payımız var.’

 

Bağımsız ve etikler…

‘Bağımsız ve tam kapsamlı hizmet içeren, bireye özel eğitim danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Etik danışmanlık kurallarıyla hareket ediyoruz. Belirli okulların buradaki temsilcileri değil, bize danışan öğrencilerimizin tüm dünyadaki temsilcisiyiz. ‘

 

Okyanusun diğer kıyasında da söz sahibiler…

Erez ve Christie-Miller, Amerika ve İngiltere’de konumlu olmalarının, ‘oradaki’ üniversitelerle sürekli iletişim içinde olmanın yanısıra kültür ve bakış açılarını, kabul şartlarının ötesinde fark yaratan beklentilerini çok iyi bildiklerini ve bunun önemli bir avantaj olduğunu da vurguladılar.

 

İnovatif, özgün metodoloji…

İnovatif, teknolojik yöntemlerden yararlanan özgün metodolojimiz ile %100 başarı sağlıyoruz. Sektörde uluslararası eşsiz bilgi ve tecrübeye sahip ortaklarımız ve danışman ekibimizle, bireye yönelik doğru analiz, tespit, planlama, uygulama ve yönetim gerçekleştiriyoruz. Ayrıca dijital pazarlama gücümüzle, tam kapsamlı hizmetimizi tüm dünyaya kesintisiz sunabiliyoruz. Sektöre yeni bir bakış açısı ve soluk getiriyoruz.’

 

Danışmanlık bursu veriyorlar…

Admittance Education, başarılı ve imkanı kısıtlı öğrencilere danışmanlık hizmeti bursu da veriyor.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)