adscode
adscode

DOKSANLAR 2000'LERE KARŞI

Seksenler'in başarısı ve doksanlar kuşağı çocuklarının baskısıyla yola çıkan Birol Güven Doksanlar dizisi ile yine turnayı gözünden vurdu.

DOKSANLAR 2000'LERE KARŞI
Genç Blog

 

 

 

 

Haftalardır reyting başarısının yanında sosyal medyada da bir algı oluşturan dizi kadrosuyla da gönüllere yer etti. Sokakta oynayan son kuşak, bu sefer televizyon başında birbirini buldu. Çarşamba günü yayınlanan dizinin kendine ait bir izleyici kitlesi oluşturduğu kesin ama yeni sezonun başlamasıyla Çarşamba'nın dev yapımları bir bir yayına girmeye başlayacak. Muhteşem Yüzyıl ve çarşamba günleri yayınlanması muhtemel Fatih (Fetih 1453 filminin dizisi versiyonu ) Doksanlar'ın naif ve nostaljik ruhunu ne kadar canlı tutacak bunu zaman gösterecek. ATV belkide Doksanlar'ı başka bir güne kaydırırarak KanalD ve Star arasındaki Çarşamba yarışında  dışarıda olmayı yeğleyecektir.

 

 

 

 

 



ESRA EROL'UN  EVLİLİKLE DANSI

 


ATV'nin gündüz kuşağı reyting makinası Esra Erol Fox TV'ye transfer oldu. Ciddi bir rakama geçen Esra Erol her yeni kanalı ile fiyat ibresini hep yukarı taşıdı. Yıllar önce Flash TV' de evlilik programı ile televizyon camiasına giren Erol, sempatisiyle önce seyircinin sonra da yapımcıların ilgisini çekti. Yaptığı programlar da reyting alınca gündüz kuşağının aranan isimlerinden oldu. Esra Erol ve Müge Anlı ATV'nin tüm günde reyting sıralamasını yükselten isimlerdi. Şimdi bu tarnsfer ile Müge Anlı yalnız kaldı. Zirveye oynayan ATV gündüz kuşağındaki bu kan kaybını bakalım kiminle ve nasıl giderecek? Ya da gidermek istiyor mu? Şunu da unutmamak gerekir ki özellikle öğleden sonra haber önü kuşakta  bir programı tutturmak ve devam ettirmek çok zordur. Format sıkıntısı çekilen son dönemde bakalım ATV şapkadan tavşan çıkarabilecek mi?


İZLEMEYE DAYANAMADIKLARIM

Nihat Doğan ile Ramazan Sevinci- Flash TV, Haftaiçi Hergün


İZLEMEYE DOYAMADIKLARIM

Güneşi Beklerken- KanalD,Salı

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)