adscode
adscode

Just English'e 'En İyi Dil Okulu Ödülü'

2011'den bu yana üst üste aldığı ödüllerle kalitesini tescilleyen Just English, Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından "En İyi Dil Okulu seçildi.

Just English'e 'En İyi Dil Okulu Ödülü'
Dil Kursları
2011'den bu yana  üst üste aldığı 'En İyi Dil Okulu Ödülü', 'Kalitesine En Çok Güvenilen Dil Okulu Ödülü', 'En Başarılı Yabancı Dil Okulu Ödülü',  'Avrupa Kalite Ödülü' ve 'En Güvenilir-En İyi Web Sitesi' ödülleri ile yurt içinde ve yurt dışında kalitesi 5 kez tescillenen Just English, sosyal sorumluluk alanında da adından söz ettirmeye başladı. Türkiye'deki 15 şubesinde 6 bine yakın öğrencisine yabancı dil eğitimi veren kurum, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın bu yıl 5'incisini düzenlediği Engelsiz Yaşam Vakfı Ödül Töreni'nde 'En İyi Dil Okulu Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü kurumu temsilen geceye katılan Just English Center Dil Okulları İK & Eğitim Departmanı Müdürü Zeynep Ekin aldı.

Hem İçerde Hem Dışarıda Büyüyecek
5 il ve 15 şubede yabancı dil eğitimi hizmeti veren Just English, Bu yıl başta Adana olmak üzere birkaç büyükşehirde yeni şubeler açmaya hazırlanıyor. 2013'te bir önceki yıla göre yüzde 45 büyüme sağlayan Just English, geçen yılı yüzde 15 büyüme ile kapattı. 2015'te açmayı planladığı yeni şubeler ile yüzde 20'lik bir büyüme hedefleyen Just English, iç pazarın yanı sıra yurtdışını da yakından takip ediyor. ABD, Arap ve Asya ülkelerinde fizibilite çalışmaları gerçekleştiren Just English, yabancı ülkelerde şubeler açarak, uluslararası arenadaki başarısını yurtdışındaki yeni şubeleri ile taçlandıracak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)