adscode
adscode

Karsu Dönmez: Mülteci çocuklar için okul açtım

Türk asıllı Hollanda vatandaşı olan sanatçı Karsu Dönmez, bayram tatilinin son gününde Bodrum'da verdiği konserde seslendirdiği şarkılarla caz ve rock rüzgarı estirdi. Dönmez, "Mülteci çocuklar için okul…

Karsu Dönmez: Mülteci çocuklar için okul açtım
Türkiye'den Haberler
Dünyanın en önemli sahnelerinden New York Carnegie Hall'da ve North SeaJazz Festivali'nde verdiği konserlerde ayakta alkışlanan Karsu Dönmez, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'ndeki konserinde kendi bestelerinin yanı sıra 'Divane Aşık Gibi', 'Gesi Bağları', 'Neredesin Sen' gibi türküleri de seslendirdi. Konserine Türkçe ve yabancı rock şarkılarıyla devam eden genç şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 1500 kişiyi coşturdu. Karsu Dönmez'e zaman zaman hayranları da bulunduğu yerden eşlik etti. Dönmez, konserinde piyano da çalıp, bu konudaki hünerini de gösterdi. 7 yaşından beri piyano çaldığını belirten Kansu, Hollanda'da doğup büyüdüğü için bozuk Türkçesi ile yaptığı esprilerle de hayranlarını kahkaya boğdu.

"MÜLTECİ ÇOCUKLAR İÇİN OKUL AÇTIM"

Mülteci çocukların dramının kendisini çok etkilediğini belirten Dönmez, "Bu nedenle Amsterdam Tren İstasyonu'na sık sık giderek, onlara yardımcı oluyorum. Mülteci çocuklar için Yunanistan'da bir okul açtım. Onlara Türkiye'de de Avrupa'da yardımcı olmayı sürdüreceğim" dedi. Dönmez, ardından da mülteci çocuklar için Yemen Türküsü'nü söyledi. İki saat sahnede kalan Dönmez, konserin sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

NTV

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)