adscode
adscode

Neden 10 Kasım'ları çok seviyorum?

Yıl içinde o kadar çok meşgul oluyor ki insan, sahip olduğu değerleri unutabiliyor. Nereden nereye geldiğini hatırlamayabiliyor.

cemozel2021@gmail.com




10 Kasım, benim için bir yas değil, Atatürk'ü anmak ve O'na bir nebze olsun doyabilmek için bir fırsat.

 

En güzel yanı ise akşam haberlerinde izlediğimiz, Türk ulusunun Ata'sına gösterdiği binbir çeşit saygı gösterisi görüntüleri.

 

Kimisi Boğaziçi köprüsünde arabasını durdurmuş, kimisi de inşaatta duvara sıva yaparken elinde mala ile saygı duruşunda bulunuyor. Hayatımda yaşadığım en duygu dolu anlar.

 

10 Kasım'da Ata'mızı anmak için çekilen reklam filmleri de bir harika oluyor. Birbirinden güzel reklamlar bizi mest ediyor. Bu yıl en beğendiğim reklam filmi ise Garanti Bankası'nın çektiği filmdi. Tüketim toplumu olduk iyice. Instagram'da fotoğraflara hızlıca bakıp geçiyoruz güzel yaşanmışlıkları; ama bazen durup düşünmek gerekiyor. Ben de bu reklamda durup düşündüm. Ne güzel çekmişler bu videoyu. Konusu harika, çekimler harika, küçük kahramanımız harika, O'na Atatürk sevgisini aşılayan öğretmenimiz harika. Ellerinize sağlık. "Ata'mızın toprağı eksik olmasın." Selam olsun gözlerimizi tomurcuklandıranlara. Eminim bu güzel reklamın linkini Eğitim Ajansı içinde paylaştığım için Abbas Güçlü de beni destekleyecektir: https://www.youtube.com/watch?v=9g1r_AD7IZE

 

Şimdi her zaman olduğu gibi akşam haberlerini dört gözle bekliyorum. Bakalım bu yıl ne enstanteneler göreceğiz?

 

Ne mutlu bize ki Atatürk gibi bir liderimiz olmuş. İşin güzel tarafı, ne kadar 10 Kasım'lar görürsek görelim, Atatürk bizim için her zaman ölümsüz olacak. 

 

Özlemimiz hiç dinmesin!


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)