adscode
adscode

Akustik Panel Kaplama Tanımı

Akustik tavan kaplama oturumları & karoları , akustik camyünü levha yada akustik yanmaz sünger üzeri akustik kumaş kaplı panolardan üretilen ürünlerimizin ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme yazısı.…

  Akustik Panel Kaplama Tanımı
Türkiye'den Haberler
 Akustik Panel Kaplama Tanımı : Akustik tavan kaplama oturumları & karoları , akustik camyünü levha yada akustik yanmaz sünger üzeri akustik kumaş kaplı panolardan üretilen ürünlerimizin ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme yazısı. Akustik oturumların imalat ebadları 60 santimetre genişlik 60 santimetre uzunluk ve kalınlık ise 20 mm solo ve 40 mm solo şeklindedir.İki çeşit oturum imalatımız bulunmaktadır, birincisi aşşağıda ürün kesitlerini paylaştığımız akustik sünger üzeri akustik kumaş kaplı sünger panellerimiz, ikincisi ise camyünü / taşyünü levha üzeri kumaş kaplı akustik panellerdir.Akustik kumaş kaplı panel camyünü taşyünü paneller daha çok sinema salonu konferans salonu kurultay merkezi gibi alanlarda yoğun olarak kullanmaktayız. Akustik tavan kaplamalarımız, asma tavan sistemlerinin ailesinden olup, metal ve taşyünü asma tavanlarda kullandığımız taşıyıcılar ile uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra, son derece pratik ve hızlı montaj kolaylığı gibi, tavan aydınlatma sistemlerine uyumlu olup 60x60 cm flörasan yada led armetürler kullanılır. Son derece süsleyici ve ses emiş gücü yüksek üründür. Kumaş kaplı akustik paneller, camtülü /camyünü ve kayayünü olarak bilinen akustik panellerin ön yüzeyi akustik yanmaz kumaş ile kaplanarak üretilen adıdır. Ön ve arka yüzeyi camtülü kaplı yüksek yoğunluktaki levhanın görünür yüzeyi ve güçlendirilmiş tüm kenarları değişik renk seçenekleri mevcut olan darbeye dayanıklı kumaş ile kaplanmaktadır. Kumaş kaplı akustik paneller kenar büküm yerleri arka yüzeye 3-5 cm. dönmektedir.Ana malzeme , 95 kg/m3 yoğunlukta akustik camyünü levha.Kumaş kaplı akustik paneller kalınlık, 20-40 mm Kenar Detayı Düz ve güçlendirilmiş.Akustik kumaş panellerin NRC değeri 0.95-1.00 aralığındadır. Akustik panel  yangın dayanımı, UNE-EN 13501-1:2007 standardına göre B s2 d0 sınıfıdır.

Sosyal Medyada Biz :   Facebook/senafoamTwitter/senafoam
Firma Hizmetleri
Tarihçe - i  Hayat ; 2006 Senesinde Kurulan Firma , tesirli ses izolasyon çözümlerin yanı sıra akustik ses izolasyon ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapmaktadır.Sena gurup olarak recticel ve diğer tedarikçilerinin ürünlerini Türkiye ve asya ülkelerine pazarlama ve dışalım ile ihracatını yapmaktadır.Ayrı olarak akustik proje danışmanlığı yapmaktadır.

Sena Foam  Ses Yalıtım Sistemleri İle ‘’ Sıradan olmaktan vazgeçin diye ‘’…


www.senagurup.com.tr 

Ahşap ve Kumaş Kaplı Tavan & Duvar Panelleri

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)