adscode
adscode

"Beden Eğitimi öğretmenleri de, Beden Eğitimi dersi de can çekişiyor"

Beden Eğitimi öğretmenleri öğretmenlerin branş sıralamalarının açıklanmasının ardından kendi dersleri için açılan kadro sayısına isyan etti.

"Beden Eğitimi öğretmenleri de, Beden Eğitimi dersi de can çekişiyor"
Eğitim
Beden Eğitimi öğretmenleri tarafımıza yollanan yazıyla Beden Eğitimi için açılan kadro sayısına isyan ediyor ve ek atama dahilinde kendilerine sahip çıkılmasını istiyorlar. Yazının tamamı: 

"Beden Eğitimi Öğretmenleri olarak 2015 Eylül atamasında mağdur olduğumuz halde 2016 Şubat atamasında mağdur olmakla kalmadık resmen yıkıldık. Beden Eğitimi Öğretmenleri olarak sadece dersimiz ile, öğrencilerimizle ilgili değil tüm hayallerimizi bu atama ile kaybettik.

Bizler KPSS'den başarılı olan bireyleriz ve bu başarımızla öğrencilerimize kavuşmak istedik. 4273 sınıf öğretmeni bir gecede Beden Eğitimi Öğretmenliğine geçirildi. Binlerce kişiye formasyon verilerek para için emeklerimiz satıldı. Başka hangi branşda sınavsız atama var. (Milli sporcular sınava girmeden Beden Eğt. Öğretmeni olarak atanıyor ) Şimdi de 4500 Beden Eğitimi ögretmen açığına 714 atama verilerek resmen hakka girildi.

Sn. Başbakan'ın her çocuk lisans düzeyinde Spor yapacak sözleri, Sn. Bakan'ımızın spor yapan çocuğa TEOG'da ek puan, Beden Eğitimi ders sayıları artması gerek sözleri, ve görüştüğümüz tüm yetkililerin Beden Eğitimi olmazsa olmaz bizler için, açığa göre atama yapıyoruz, Türklerin genetiğinde spor vardır, çocuklarımız için spor şart sözleri nerede ?

Bizler 4500 açığımız olduğu ve branş sıralamasında ilk 10 da olduğumuzu yetkililerle görüşmelerimiz sonucu öğrendik. Sn. Bakan'ımızın kontenjan dağılımı açıklamalarında ise her branşın açığına göre %30 oranının karşılanacağını kamuoyu sayesinde duyduk. Fakat 2016 Şubat kontenjanını gördüğümüzde tüm Beden Eğitimi Öğretmenleri ve aileleri yıkıldı.

Tüm umutlarımız bu açıklamalardı. Biz bu açıklamaların samimiyetine inandık, güvendik...

Bugün Beden Eğitimi öğretmenleri de, Beden Eğitimi dersi de can çekişiyor.

Tüm yetkililere sesleniyoruz bu mağduriyet değil yıkımdır.
Sesimizi duyun ve ek atama dahilinde bu derse de bizlere de sahip çıkın..."

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)