adscode
adscode

BRITISH SIDE KIŞ OKULU BAŞLIYOR

Sömestr tatilinde çocuklarınız İngilizceyi eğlenerek öğrenecek!

BRITISH SIDE KIŞ OKULU BAŞLIYOR
Okullardan Haberler


British Side, uzun yıllardır ilginin artarak devam ettiği akademik yıl ve yaz okulu programlarına ek olarak, velilerden gelen yoğun talep üzerine bu yıl sömestr tatili programını da sizlerin ilgisine sunuyor.
 Çocukların deneyimli, ana dili İngilizce olan yabancı öğretmenler eşliğinde gün boyu İngilizce konuşulan bir ortamda eğitim almasını ve pratik yapmasını isteyen velilerimiz için Bağdat Caddesi’nde yer alan şubemiz sömestr tatilini değerlendirmek için farklı bir alternatif oluyor .

YOĞUN İNGİLİZCE DERSLERİ
*British Side’da yoğun ingilizce derslerinde profesyonelce seçilmiş okuma kitapları paralelinde tüm dil becerilerinin (reading, speaking,listyening, wiriting) geliştirilmesi hedeflenmektedir. Dört dil becerisinin yanı sıra çocukların, telaffuz, kelime ve gramer bilgilerinin gelişimine de yardımcı oluyoruz. Öğrencilerin derslerde bildikleri İngilizce’yi kullanmaları için cesaretlendiriyor, iletişimin ve etkileşimin yoğun olduğu aktivitelerle yeni şeyler öğrenmelerini amaçlıyoruz.

SALLY GAYFORD
British Side Akademik Direktörü “Kış okulu programımızı, yıllardır yapmakta olduğumuz yaz okulu programımızdan edindiğimiz tecrubelerimizle ve velilerimizden gelen yogun talep doğrultusunda hazırladık.
Amacımız cocukların öğrendiklerini kalıcı hale getirmek, İngilizceyi keyif aldıkları bir ortamda kullanarak, deneyerek ve yaşayarak öğrenmelerine destek olmak.”
12.50-14.00   Öğle Yemeği
14.00-15.50   Performans Saatleri (Role-play/Drama)
Öğrencilerin;
Akıcı bir şekilde İngilizce iletişim kurmaları,
Hayal güçlerini kullanarak yaratıcı düşünmeleri,
Kapasitelerini tam olarak kullanmaları,
Bağımsız öğrenme becerilerini geliştirmeleri
Hedef dilde iletişim kurabilmelerini
Dört dil becerilerini, kelime ve gramer bilgilerini ilerletmeleri amaçlanmaktadır.

KURS SÜRESİ
1. Hafta Programı: 27-28-29-30-31 Ocak 2014
2. Hafta Programı: 3-4-5-6-7 Şubat 2014
Veliler, kursa katılacak öğrenciler için ister bir haftalık (1. veya 2. hafta) ister iki haftalık olarak kayıt yaptırılabilir.

KURS ÜCRETİ
1 Haftalık Program: 750 TL
2 Haftalık Programı: 1250 TL

PROGRAM DETAYLARI
Her iki programımız da birbirinden bağımsızdır. 1. ve 2. programımızda kullanılan ders kitapları, program içeriği ve materyaller farklıdır.
Materyaller
Yoğun kış programımızda ELT (English Language Teaching) yazarları tarafından yazılan öğrenci seviyelerine , becerilerine ve yaş gruplarına uygun okuma kitapları kullanılır. Kitapların yanı sıra öğretmen tarafında ekstra materyal ve çalışma kağıtlarına yer verilir.
İki haftayı tamamlayan öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.
Öğretmenlerimiz, velilerimize öğrencimiz hakkında geri bildirim vermek amacı ile  her gün sonunda rapor yazacaklardır.
Her Cuma son bir saat velilerimize özel “öğrenci performansı” izleme saatidir. Velilerimiz ve öğrenci yakınları, bu saatlerde öğrencimizin performansını izleyebilirler.

EKSTRALAR
Öğle yemeği ücrete dahildir. Yemekler sağlıklı bir öğünü oluşturacak şekilde hazırlanacaktır. Servis desteğimiz mevcut değildir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)