adscode
adscode

Çocuklar İçin Eğlenceli İngilizce Yaz Programı

KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ İNGİLİZCE YAZ PROGRAMI

Çocuklar İçin Eğlenceli İngilizce Yaz Programı
Üniversite
Koç Üniversitesi, “Koç University English Language Center for Kids”  Yaz Programları’na başvurular başlıyor. Programlarda 4-11 ve 11-14 yaş aralığındaki çocukların,  farklı atölyeler, spor aktiviteleri ve sosyal etkinliklerle, İngilizce konuşma ve dinleme becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.  16 Haziran 2014 tarihinde Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde başlayacak olan programlar, 22 Ağustos 2014 tarihine kadar devam edecek.

“Koç University English Language Center for Kids” Yaz Dönemi Programı ile 4-14 yaş arasındaki çocuklar, yaz tatilinde farklı atölyelere, sportif ve sosyal etkinliklere katılarak İngilizce konuşma ve dinleme becerilerini geliştirme şansı yakalayacaklar. Ana dili İngilizce olan rehberler eşliğinde gerçekleştirilecek program boyunca, öğrenciler tüm atölye çalışmaları ve etkinlikler süresince gündelik hayatın içinde İngilizce konuşma ve dinleme becerisi kazabilecek.   

“ELC for Kids Yaz Programları” ELC for Kids Yaz Programı ve Yoğun İngilizce Yatılı Yaz Programı adı altında iki ayrı programdan oluşuyor. ELC for Kids Yaz Programı 4-11 yaş arası çocuklara yönelik olarak kurgulanırken, Yoğun İngilizce Yatılı Yaz Programı 11-14 yaş grubu öğrencileri hedefliyor. ELC for Kids Yaz Programı hafta içi her gün saat 09.00 ile 15.00 arasında; Yoğun İngilizce Yatılı Yaz Programı üç hafta sürecek, üç ayrı program olarak gerçekleştirilecek.

ELC for Kids Yaz Programları çocukların, yaşıtlarıyla birlikte eğlenerek yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerine olanak tanırken yoga, drama, fitness, yüzme, golf, eğlenceli futbol, organik bahçe, fotoğraf, aikido, beyzbol, dans, mutfak sanatları,  kamp gibi aktivite ve atölyelerle gelişimlerine destek verecek.

Kayıtlar ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru için  HYPERLINK "http://kocelckids.ku.edu.tr" http://kocelckids.ku.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

ELC for Kids Yaz Programı Tarihleri:

Yer:          Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü, Sarıyer
Zaman:     16 Haziran – 4 Temmuz
        7 Temmuz – 25 Temmuz
        4 Ağustos – 22 Ağustos
Saat:        Hafta içi her gün 09.00 – 15.00



Yoğun İngilizce Yatılı Yaz Programı Tarihleri:

Yer:          Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü ve Yurtları, Sarıyer
Zaman:     16 Haziran – 4 Temmuz
        7 Temmuz – 25 Temmuz
        4 Ağustos – 22 Ağustos


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)