adscode
adscode

Eğitim dünyasını dönüştürecek

ViewSonic, dünya çağındaki eğitmenleri buluşturduğu ViewSonic Eğitimci Topluluğu ile yabancı dil bariyerini ortadan kaldırarak Türk eğitimcilere global ölçekte kendi dillerinde kariyer gelişimi fırsatı sunuyor.

Eğitim dünyasını dönüştürecek
Bilim Teknoloji
Güncelleme : 11-Nov-23 16:23

Dünyanın önde gelen görüntüleme ve eğitim teknolojileri üreticisi ViewSonic, dünya çağındaki eğitmenleri buluşturduğu ViewSonic Eğitimci Topluluğu ile yabancı dil bariyerini ortadan kaldırarak Türk eğitimcilere global ölçekte kendi dillerinde kariyer gelişimi fırsatı sunuyor.

Global iletişim ağından yararlanarak oluşturduğu ViewSonic Eğitimci Topluluğu ile Türk eğitimcilerin global bağlantılar kurarak yenilikçi ders planları oluşturmalarına, ulusal ve uluslararası seminerlere katılarak yaratıcılıklarını geliştirmelerine rehberlik ediyor. ViewSonic Eğitimci Topluluğu kapsamında geliştirdikleri Mesleki Gelişim Sertifika Programı ile branş ve kademe farketmeksiniz okul öncesi, k12 seviyesi ya da üniversitede akademi eğitimi veren her öğretmenin mesleki gelişimini desteklediklerini kaydeden ViewSonic Türkiye Ülke Müdürü M. Önder Şengür, “ViewSonic Eğitimci Topluluğu ile eğitim dünyasını dönüştürürken, Türkiye’deki eğitmenleri buluşturan özelliği ile platformumuzu eğitim dünyasının LinkedIn'i haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Dünyanın önde gelen görüntüleme ve eğitim teknolojileri üreticisi ViewSonic; inovatif çözümleriyle eğitime yenilikçi bakış açıları kazandırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda oluşturduğu ViewSonic Eğitimci Topluluğu ile dünya çapındaki eğitmenlerin birbirine destek olarak bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları, öğretim pratiği geliştirmeleri için etkili bir platform yaratıyor. Eğitimcilerin profesyonel gelişimi için en güncel kaynakları buluşturduğu topluluk ile eğitimcilerin uzmanlık alanları doğrultusunda kariyerlerini şekillendirmelerine rehberlik ediyor. Topluluk kapsamında alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanan ve çok sayıda kurstan oluşan Mesleki Gelişim Sertifika Programı ile en güncel bilgi ve uygulamaları eğitimciler için erişilebilir hale getirerek mesleki gelişimi hızlandırıyor.


Eğitmenlere sonsuz bilgi paylaşımı, profesyonel gelişim fırsatları sunuyor
ViewSonic olarak donanım,yazılım ve hizmet çözümlerini sorunsuz bir şekilde entegre eden kapsamlı bir eğitim ekosistemi oluşturduklarını vurgulayan ViewSonic Türkiye Ülke Müdürü M. Önder Şengür; “Bu ekossitemde önemli bir yer edinen ViewSonic Eğitimci Topluluğu ile eğitmenlere sonsuz bilgi paylaşımı, profesyonel gelişim, networking ve iş birliği fırsatları sunuyoruz. Ulusal ve uluslararası ölçekte hizmet veren eğitimcileri buluşturduğumuz topluluğumuz aracılığıyla öğretmenler içerik üretme ve deneyim paylaşma fırsatı elde ediyor. Farklı ülkelerden meslektaşlarının ders etkinliklerine ulaşarak eğitim dünyasının en güncel gelişmeleri etrafında ders programlarını şekillendirebiliyor, kariyer gelişimlerini destekleyebiliyor.” dedi.

Zengin, verimli ve kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi
ViewSonic Eğitimci Topluluğu, dünya çapındaki eğitimcilere daha zengin, verimli ve kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunarak eğitim dünyasını dönüşümüne liderlik ediyor. ViewSonic Eğitimci Topluluğu ile hem yerel hem de kürsel bir çerçevede eğitim sunduklarını kaydeden Şengür, “Eğitimciler, topluluğumuz aracılığıyla farklı ülkelerden meslektaşlarının ders etkinliklerine ulaşabilirken, kendi dillerinde içeriklerini de paylaşabiliyor. Örneğin Türkiye’deki bir öğretmen uzmanlık alanı doğrultusunda Kanada’daki bir öğretmenin ders içeriklerini inceleyerek kendi ders programını geliştirebiliyor. Türkiye’deki eğitmenler de birbirleriyle ders içeriklerini paylaşabiliyor. Bu süreç ders entegrasyonunun çeşitliliğine fayda sağlarken, eğitim yaklaşımlarının güncelliği ve uygulanabilirliği ile öğrenci başarısını da pozitif yönde etkileyen önemli bir nokta oluyor.” ifadelerinde bulundu.

“Yabancı dil bariyerini ortadan kaldırdık”
Eğitimcilerin dijital buluşma noktası haline dönüşmeyi hedefleyen ViewSonic Eğitimci Topluluğu, eğitimcilerin kariyer yaşamlarını yenilikçi ders içerikleriyle geliştirmelerine olanak tanıyor. Platform ile eğitimcilere kendi özgün ders içerikleri oluşturmalarına yönelik yol haritası sunduklarını söyleyen Şengür; “Topluluğumuz aracılığıyla ulusal ölçekte geliştirdiğimiz Mesleki Gelişim Sertifika Programımız ile mezun öğretmenler, uzman öğretmenler ve eğitim liderlerini geleceğin eğitim dünyasına hazırlıyoruz. Tamamı Türkçe olan eğitimlerimizde yabancı dil bariyerini de ortadan kaldırdık. Eğitimcilerin bu programlara katılması için yabancı dil bilmesi gerekmiyor. Programımıza öğretmen adayları, okul öncesi ve k12 seviyesi öğretmenleri, üniversitede akademik eğitim veren tüm öğretmenler branş farketmeksizin katılabiliyor. Örneğin, tıp fakültesi öğretim üyeleri ile ilkokul öğretmenleri aynı platformu kullanabilyor, her eğitimci platformumuzun içindeki araçları kendi ihtiyaçlarına göre kişiselleştirebiliyor ve kendi ders materyalini oluşturabiliyor” diye belirtti.

Eğitmenlerin kişisel gelişimlerine uluslararası sertifikasyon ile katkı sağlıyor
ViewSonic Eğitimci Topluluğu aracılığıyla eğitmenlere sunulan Mesleki Gelişim Sertifika Programı, eğitimcilerin sınıflarında ViewSonicEğitim çözümleri ile tüm eğitim materyallerini kullanarak daha verimli içerikler üretmelerine, kişisel gelişim ve mesleki kariyerlerine uluslararası sertifikasyon ile katkı sağlıyor. Eğitimciler program kapsamında sunulan yüz yüze eğitimler ve çevrim içi derslerle öğretim ve koçluk becerilerinizi geliştirerek mesleki gelişimlerini hızlandırabiliyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen derslerle donatılan program, esnek yapısıyla eğitmenlerin yoğun iş yaşamını sürdürürken kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Katılımcılar, dersleri çevrimiçi olarak takip ederek kendi hızına göre ilerleyebiliyor. Eğitimciler, programa diğer ülkelerden katılan profesyonellerle globalde bağlantı kurma fırsatı yakalarken, eğitimleri başarıyla tamamladıklarında ulusal sertifika almaya hak kazanıyor.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)