adscode
adscode

Genç Yetenek Programı'na başvurular başladı

Vodafone "Discover Genç Yetenek Programı" ile bu yıl yaklaşık 70 gence Vodafone Türkiye'de tam zamanlı çalışma imkanı sunacak.

Genç Yetenek Programı'na başvurular başladı
İK
Güncelleme : 22-Feb-24 19:09

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone'un 2008'den beri sürdürdüğü programda yeni dönem başvurular, LinkedIn ve Vodafone Kariyer web sitesi üzerinden başladı.

Mart sonuna kadar başvuru yapılabilecek programla bu yıl yaklaşık 70 genç Vodafone Türkiye'nin ticari, teknoloji ve kurumsal ekiplerinde tam zamanlı çalışma imkanına sahip olacak. Programla bugüne kadar 770 kişinin üzerinde genç istihdam edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler, Vodafone'da geleceğin liderleri olarak gördükleri genç yetenekleri keşfetmeyi ve organizasyonlarına katmayı önemsediklerini belirterek, yeni mezun işe alımlarını Discover Genç Yetenek Programı aracılığıyla gerçekleştirdiklerini aktardı.

Program sayesinde, yüksek potansiyele sahip gençleri şirkete kazandırdıklarını ifade eden Güler, şunları kaydetti:

"Lokal ve global kariyer olanaklarından faydalanmalarına, eğitim-gelişim programları ile desteklenmelerine olanak tanıyor ve aynı zamanda Vodafone Türkiye'nin yetenek havuzunu genişletmeyi amaçlıyoruz. Her yıl artan bir ivmeyle istihdama katkımızı sürdürdüğümüz bu programla bugüne kadar 770'i aşkın genci bünyemize kattık. Kariyerine Discover olarak başlayan ve şu an Vodafone Liderlik Ekibimizde yer alan çok sayıda çalışma arkadaşımız bulunuyor. Tüm gençleri, programımızın yeni dönemi için başvuruda bulunmaya davet ediyoruz."

- Teknoloji ve oyun bir arada

Programda bu yıl önceki yıllardan farklı olarak hem online ön değerlendirme hem de yüz yüze yapılacak ikinci değerlendirme süreçlerinde "oyunlaştırma" yaklaşımından yararlanılacak.

Yüz yüze yapılacak değerlendirmede sanal gerçeklik gözlükleriyle grup mülakatı gerçekleştirilecek. Discover Genç Yetenek Programı, üniversite 4. sınıf öğrencileri, yeni mezun ve en fazla bir yıl tam zamanlı iş tecrübesi bulunanlar için özel hazırlanmış bir kariyer programı.

Tüm Vodafone ülkelerinde uygulanan, adayların aynı standart işe alım sürecinden geçtiği global program kapsamında, Vodafone bünyesine katılan genç yetenekler için yoğun eğitim ve gelişim programı uygulanıyor.

Gençler, ilk yıl farklı bölümlerde iki rotasyon yaparak hem teknoloji-telekomünikasyon sektörünü hem de Vodafone'u yakından tanıma ve kariyerlerine daha bilinçli tercihler yaparak başlama imkanı buluyor. Gençler, şirket içinde yayınlanan ilanlar aracılığıyla farklı lokal ve global fırsatları değerlendirebiliyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)