adscode
adscode

'Gençlerde Bağımlılık ve Önlenmesi' Sunumu Yapıldı

İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul İl Mili Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “2012-2013 eğitim ve öğretim yılında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık hocalarıyla ilk toplantı” etkinliği…

'Gençlerde Bağımlılık ve Önlenmesi' Sunumu Yapıldı
Üniversite
Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte  psikodrama eğitimleri yanında, kognitif terapiler ve gestalt terapisi eğitimleri veren, konusuyla ilgili yazılı ve görsel basında sık sık yer alan, psikiyatri ve psikoloji ile ilgili yazıları,  makale ve kitapları bulunan Psikaytri Uzmanı Dr.Sabri YURDAKUL, Aile İçi İletişim ve Gençlerde Bağımlılıkların (intenet,Cep Telefonu,Televizyon)Önlenmesi konulu sunumları gerçekleştirdi.İnteraktif geçen etkinlik katılımcı öğretmenlerin sorularına verilen cevaplarla devam etti. Yoğun talep üzerine eğitim etkinliklerinin her ay yeni bir konu ile sürdürülmesini planlayan İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi çalışmalarını hızla sürdürüyor.
İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği bu etkinlikte amaç, aile içinde doğru iletişimin sağlanması, sorunu olan çocukların tespiti, sosyalleştirilmesi, bağımlılığın yok edilerek normal hayata uyum sürecinin kazandırılması ve var olan sorunlara uzman gözüyle çözümlerin üretilmesidir.
Bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Genel Sorumlusu Yrd. Doç.Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU direktörlüğünde ve Hülya ÇOBAN koordinatörlüğünde gerçekleşen bu program ve gelecek programların eğitim camiasına kuvvetli fayda sağlayacağı düşünülmektedir.
www.egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)