adscode
adscode

HKÜ’de akademik yıl, ‘Üniversite Hayatına Giriş’ dersiyle başladı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 2023-2024 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilerine “Oryantasyon 2023: Üniversite Hayatına Giriş Dersi” düzenledi.

HKÜ’de akademik yıl, ‘Üniversite Hayatına Giriş’ dersiyle başladı
Üniversite
Güncelleme : 07-Oct-23 13:45

Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda 2 bine yakın öğrenci yer aldı. 

 ‘Ailemiz büyüyor’ 

Programda konuşan HKÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Haluk Kalyoncu, “Sizlerin, 2 veya 4 yıllık, önlisans veya lisans öğrencisi olarak, eğitim hayatınızı, akademik başarının yanında, beşeri ilimlere önem veren, sosyal ve kültürel kazanımların da bulunduğu sanatsal ve spor faaliyet alanlarında da etkin olmanızı arzu ediyoruz” dedi. Öğrencilerin yetkinlik alanlarını keşfederek öğrenci topluluklarında aktif görev almalarının önemine dikkat çeken Kalyoncu, “Azim, irade ve umudun disiplin ve bilimle birleşmesiyle yarınları bilimin ışığında kuracak olan sizler üniversitemizin ve ailelerinizin onur kaynağı olacaksınız. HKÜ ailemizin büyümesinden gurur duyuyor, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, üniversitemizin de 15. yılının yeni sıçrama hamlelerimizin kilometre taşı olacağına inanıyorum” diye konuştu.  

Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli de konuşmasında “Eğitim hayatınızın bu en önemli aşamasında, sadece bir meslek sahibi olmakla kalmayacak, her alanda bilgi ve kültürünüzü artıracak, ufkunuzu genişleteceksiniz” ifadelerine yer verdi. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)