adscode
adscode

HTC M8′in Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

HTC One’ın halefi niteliğindeki HTC M8′den internete son sızan resimlerde, telefonda yer verileceği söylenen parmak izi tarayıcısına dair izler yer alıyor.

HTC M8′in Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı
Bilim Teknoloji
Tayvanlı telefon üretici HTC’nin amiral gemisi telefonu HTC One’ın halefi niteliğindeki HTC M8 için teknoloji dünyasındaki bekleyiş sürerken, telefonun görüntüleri de internete sızmaya devam ediyor. Şimdilik HTC M8 ya da HTC One Two adıyla anılan bu yeni telefon hakkında bugüne kadar internete sızan görüntülerde ve haberlerde, yeni telefonda parmak izi tarayıcısına yer verilebileceği söyleniyordu.

HTC M8′den internete sızan yeni görüntüler de bu iddiaları doğrular nitelikte. HTC M8′in arka kabını gözler önüne seren bu yeni görüntülerde, arka kameranın hemen altında yer alacak parmak izi tarayıcısı için hazırlanmış boşluklar dikkat çekiyor. Konuyla ilgili resmi açıklama henüz gelmemiş olmasa da, yayınlanan bu yeni görüntülerle beraber HTC M8′de parmak izi tarayıcısı bulunacağı neredeyse keşinleşti.

HTC’nin teknoloji dünyası tarafından merakla beklenen yeni telefonunu önümüzdeki ay resmi olarak tanıtması bekleniyor. HTC M8′in görücüye çıkarılacağı yer olarak ise Şubat ayında düzenlenecek olan Mobile World Congress (MWC) 2014 gösteriliyor, fakat henüz resmi açıklama gelmiş değil.

scroll.com.tr

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)