adscode
adscode

Kitapları öğrenciler taşıdı

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya: "Hani yardımcı kitaplar öğrencilerin sıralarında olacaktı? Burası Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü deposu. Altındağ Çağdaş Uygulama Okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, kitapları kendi imkanlarıyla taşıyor."

Kitapları öğrenciler taşıdı
Eğitim
Güncelleme : 22-Sep-22 18:04

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Twitter hesabından Ankara’da öğretmen ve öğrencilerin okullarına gönderilen yardımcı ders kitaplarını kendilerinin taşıdığını gösteren fotoğraflar yayınladı. Kaya, paylaşımında şunları kaydetti:

“Hani yardımcı kitaplar öğrencilerin sıralarında olacaktı. Burası Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü deposu. Altındağ Çağdaş Uygulama Okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, kitapları kendi imkanlarıyla taşıyor. Dağıtım ihalesini alanlar ortada yok.”

Yıldırım Kaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ders ve yardımcı kitaplara ilişkin açıklamasını anımsattı ve şunları söyledi:

“‘Kaynak kitap vereceğiz’ değiniz bu kitapların hiçbiri öğrencilerin eline ulaşmadı. Eğer yapamayacağınız işi defalarca söylerseniz toplumun güvenini kaybediyorsunuz, kaybettiniz ve kaybetmeye devam edeceksiniz. Öğrencilerin eğitim-öğretim yılındaki hayalleriyle oynamayın. Ders kitabı yanında bir yardımcı kitap vermek istediniz, bunu bile beceremediniz.”

Resim


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)