adscode
adscode

Nişantaşı Üniversitesi'nin Yeni Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin

Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, Nişantaşı Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Kerem Alkin’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Nişantaşı Üniversitesi'nin Yeni Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin
Eğitim
Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, 11 Mart 2014 tarihinde Nişantaşı Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Kerem Alkin’i üniversite bünyesinde bulunan hocalarla tanıştırdı. Tanışma toplantısında kısa bir konuşma yapan Levent Uysal, eğitimin günümüzde çok değerli olduğuna olan inancını tekrar vurgularken, “hedefimize giden yolda en büyük yardımcılarımız birlikte yola çıktığımız eğitimci hocalarımız olacaktır” açıklamasında bulundu. Uysal ayırıca, Üniversite rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Kerem Alkin’e yeni görevinde başarılar diledi.

Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal’ın başarı dileklerinin ardından yeni rektör Prof. Dr. Kerem Alkin ise Nişantaşı Üniversitesi’ne rektör olarak atanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, “26 yılın sağlamış olduğu akademik ve idari tecrübenin bütünüyle Nişantaşı Üniversitesi’ni Türkiye’nin en saygın üniversitelerinden biri yapmak üzere çabalarımızı yoğunlaştıracağız” açıklamasında bulundu. Alkin ayrıca; “birbirinden önemli bu sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasını temsil eden kuruluşlardan elde ettiğimiz yoğun tecrübeyi Nişantaşı Üniversitesi’nin lisans üstü, lisans ve ön lisans programlarındaki bütün müfredata en etkin şekilde yerleştirmek suretiyle mezunlarımızı kendi alanlarında iş dünyasının beklentilerine en çabuk cevap veren birer nitelikli insan kaynağı yetiştirmek üzere değerlendireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Prof. Dr. Kerem Alkin kimdir?

Doçentlik unvanını Kasım 1998, Profesörlük unvanını ise Nisan 2004’te aldı.

11 Mart 2014 tarihinde Nişantaşı Üniversitesi Rektörü olan Alkin, Mobil Servis Sağlayıcı İş Adamları Derneği’nin (MOBİLSİAD) de Başkanlığını yürütüyor.

Harp Akademileri ve Deniz Harp Okulu bünyesinde dersler veren, Genelkurmay Başkanlığı ATASE Komutanlığı SAREM biriminde Planlama ve Değerlendirme Kurulu Üyesi olan Alkin’in ekonomi basınında çok sayıda dergi ve gazetede yazıları yayımlanmaktadır.

Ayrıca CNBC-e ve SkyTürk kanallarının kuruluşunda yer aldı, NTV’de program yaptı, Bloomberg HT’de Ekonomi Direktörlüğü görevini başarıyla yürüttü. Referans ve Habertürk gazetelerinde yazıları yayınlandı, Kanal 24’te, Strateji 24 adlı programı hazırlayıp sunan Alkin uzun süre İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı olarak görev yaptı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)